-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviečia į šventę, kad pasipelnytų

Stileiva Victoria Beckham ignoravo buvusios „spaisės“ Melanie Brown kvietimą į jos prašmatnias „vestuves“ Egipte.
Mel B
Mel B / „Scanpix“ nuotr.

Mel B vadinama 33-ejų dainininkė savo šeimą ir draugus pakvietė į kelionę. Atlikėja pasisiūlė nemokamai visus nuskraidinti ir apmokėti visas draugų ir artimųjų išlaidas už tai, kad šie dalyvaus jos ir jos 33-ejų sutuoktinio prodiuserio Stepheno Belafonte vestuvių įžadų atnaujinimo ceremonijoje. Pora susituokė praėjusiais metais Las Vegase. V.Beckham pranešė, kad ji su vyru Davidu nesiruošia apsilankyti neskoningoje, keturias dienas truksiančioje puotoje. Ši vyks Egipto kurorte – Hurgadoje. Tiek Mel B, tiek V.Beckham gyvena Los Andžele, tačiau jos retai susitinka ir, pasak šaltinių, nėra artimos draugės.

Nuovoki Mel B, pasak portalo Thesun.co.uk, turėtų gauti net 200 tūkst. svarų sterlingų (daugiau kaip 866 tūkst. Lt) iš amerikiečių žurnalo „OK!“ už išskirtines teises nušviesti įspūdingą reginį. Tokia suma, pasak britų naujienų portalų, dainininkei pasiūlyta dėl to, kad įžadų atnaujinimo ceremonijoje tikimasi sulaukti garsių jos draugių, pažįstamų, Holivudo garsenybių. Tad šis renginys Mel B – ne tik džiaugsminga šventė, bet ir puikus būdas pasipelnyti.

Kvietimai į vestuves yra 20 puslapių storio ir atrodo kaip Egipto pasai. Svečiai Hurgadoje kviečiami į lobių medžioklę, vakarienę 5 žvaigždučių restorane, tautinių Egipto pramogų vakarą, o vestuvių dieną – pasiplaukiojimą Raudonąja jūra ištaiginga jachta.

Kol kas nepranešama, ar kitos grupės „Spice girls“ narės: Geri Halliwell, Emma Bunton ir šiuo metu nėščia Melanie Chisholm – Mel C, žada atvykti į pakartotines vestuves. M.Brown į puotą pakvietė ir daugiau garsenybių, tačiau nemaža dalis jų dėl užimto darbo grafiko 4 dienų kelionės atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius