-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner reperį Tygą iškeitė į kitą reperį: susitikinėja su Travisu Scottu

Realybės šou žvaigždutė ir jaunoji verslininkė Kylie Jenner (19 m.) prieš kurį laiką nutraukė keletą metų trukusius santykius su reperiu Tyga (27 m.) ir jau nėrė į naują meilės nuotykį – mergina susitikinėja su kitu reperiu Travisu Scottu (24 m.).
Kylie Jenner ir Travisas Scottas
Kylie Jenner ir Travisas Scottas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kylie Jenner ir Travisas Scottas praėjusį mėnesį kartu leido laiką Koučelos muzikos ir menų festivalyje, kur buvo pastebėti susikibę už rankų, o praėjusią savaitę jiedu dalyvavo ir krepšinio varžybose Traviso gimtajame mieste Hjustone.

Anot „E! News“ šaltinio, Kylie Jenner ir Travisas Scottas dar nėra oficialiai pora, tačiau jiedu susitikinėja, džiaugiasi vienas kito kompanija ir bando labiau pažinti vienas kitą.

„Jie buvo toje pačioje kompanijoje Koučeloje. Jų santykiai dar neišsivystė į nieką rimto, bet jiedu tikrai labai patinka vienas kitam“, – pasakojo šaltinis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas

Šį pavasarį Kylie Jenner nutraukė santykius su kitu reperiu Tyga, su kuriuo draugavo keletą metų ir prieš tai ne kartą skyrėsi bei taikėsi.

Šešėlį jų santykiams nuolatos metė ir tai, kad Tyga dėl Kylie Jenner paliko savo buvusią sužadėtinę ir sūnaus motiną Blac Chyną, kuri vėliau užmezgė romaną su Kylie broliu Robertu Kardashianu.

Ne paslaptis, kad toks painus santykių voratinklis kėlė įtampą Kylie, tad gerbėjai labai džiaugiasi, kad ji pagaliau atvertė kitą gyvenimo puslapį ir pradėjo susitikinėti su vaikinu, kuris neturi tokių praeities šešėlių bei nėra susijęs su jos šeima.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Tyga Kosta Rikoje
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Tyga Kosta Rikoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius