Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Minogue nutraukė sužadėtuves su aktoriumi Joshua Sasse: įtaria neištikimybę

Popmuzikos žvaigždė Kylie Minogue (48 m.) nutraukė sužadėtuves su 19 metų jaunesniu britų aktoriumi Joshua Sasse (29 m.), kurį įtarė neištikimybe, praneša „Daily Mail“.
Kylie Minogue ir Joshua Sasse
Kylie Minogue ir Joshua Sasse / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Pranešama, kad Kylie Minogue išspyrė savo draugą iš namų Vakarų Londone dėl to, kad jis neva pernelyg suartėjo su ispanų aktore Marta Milans (34 m.), su kuria nuo praėjusių metų pabaigos filmuojasi seriale „No Tomorrow“ Kanadoje.

Apie skyrybas su Joshua pati dainininkė patvirtino penktadienio rytą „Instagram“ tinkle: „Ačiū jums už jūsų meilę ir supratingumą dėl naujienų, kad mes su Joshu nusprendėme sukti skirtingais keliais. Mudu vienas kitam linkime tik geriausio“.

„The Sun“ žiniomis, Kylie Minogue stipriai susipyko su sužadėtiniu prieš išvykdama į Paryžiaus aukštosios mados savaitę, kuri vyko praėjusį mėnesį, o grįžusi namo galiausiai nusprendė užbaigti santykius, kurie prasidėjo 2015 metais.

Išvariusi mylimąjį iš namų Kylie Minogue nustojo nešioti jo dovanotą sužadėtuvių žiedą ir, anot „The Sun“, yra „sugniuždyta“.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Kylie Minogue ir Joshua Sasse
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Kylie Minogue ir Joshua Sasse

„Ji absoliučiai sugniuždyta, visiškai sudaužyta širdimi. Ji tikrai tikėjo, kad jis buvo tas vienintelis. Bet ji daugiau juo nebepasitiki“, – „The Sun“ sakė šaltinis iš dainininkės aplinkos.

15min primena, kad Kylie Minogue su Joshua Sasse susipažino ir įsimylėjo 2015 metų vasarą filmuodamiesi seriale „Galavant“ – Joshua jame atliko pagrindinį vaidmenį, o Kylie filmavosi kaip kviestinė žvaigždė. Po mažiau nei pusmetį trukusios draugystės pora susižadėjo, o Kylie Minogue neseniai duotame interviu dalijosi vestuvių planavimo rūpesčiais ir neslėpė ištekėjusi ketinanti pasikeisti savo pavardę į Sasse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius