Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga gundė Britney Spears „rimtai“ pasibučiuoti

Popprincesė Britney Spears ir vėl bučiavosi ant scenos. Sekmadienio naktį Lietuvos laiku vykusiuose MTV vaizdo klipų apdovanojimuose dainininkę bučiniui gundė Lady Gaga, renginyje įkūnijusi savo garsų vyriškąjį personažą – Jo Calderone.
Britney Spears ir Lady Gaga
Britney Spears ir Lady Gaga-Calderone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

29-erių Britney tą vakarą buvo pagerbta dviem apdovanojimais – geriausio popmuzikos vaizo klipo (už dainai „Till The World Ends“ sukurtą klipą) bei specialiu apdovanojimu už duoklę muzikai. Pastarąjį dainininkei įteikė 25-erių Lady Gaga, kuri renginyje pasirodė kaip vyras Jo Calderone. Lady Gaga-Calderone ceremonijos metu Britney vadino įkvėpėja: „Ji mus visus išmokė būti bebaimiais ir visa muzikos industrija be jos nebūtų tokia, kokia yra.“ Lady Gaga-Calderone pradėjo atvirauti, kaip paauglystėje klijavo plakatus su Britney atvaizdu ant savo kambario sienų, taip pat dviprasmiškai pareiškė, kad B.Spear įkvėpdavo daugumą vaikinų ne tik kurti muziką.

Kai Britney užlipo į sceną atsiimti ją pagerbiančio specialaus apdovanojimo, Lady Gaga-Calderone nesnaudė – pabučiavo dainininkę nekaltu bučiniu, nors buvo matyti, kad provokavo „rimtesniam“ pasibučiavimui. Tačiau sutrikusi Britney provokacijai nepasidavė ir publikai dar vieno skandalingo bučinio nepadovanojo.

Dainininkė jau nebe pirmą kartą viešai bučiuojasi su kolegėmis. Nors bučinys su Lady Gaga ir nebuvo toks aistringas, kaip ankstesni, Britney savo bučiuotų dainininkių sąrašą vis tik galės pratęsti. Pirmą kartą Britney pasibučiavo su Madonna MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje 2003-aisiais. Šių metų gegužę vykusiuose „Billboard“ apdovanojimuose Britney aistringai bučiavosi su Rihanna.

Reuters/Scanpix nuotr./Lady Gaga (deainėje) sveikina Britney Spears
Lady Gaga (dešinėje) bučiuoja Britney Spears

Dėkojo gerbėjams ir šeimai

Anksčiau tą vakarą atsiėmusi apdovanojimą už vaizdo klipą „Till The World Ends“, Britney Spears dėkojo savo gerbėjams bei šeimai: „Labai jums dėkoju. Pirmiausia norėčiau padėkoti... tikrai šito nesitikėjau! – neslėpė nuostabos Britney. – Norėčiau padėkoti Dievui, kuris mane palaimino, savo mažiesiems berniukams Jaydenui ir Prostonui – mamytė myli jus! Taip pat noriu padėkoti savo komandai, Larry Rudolphui, Ray Kay už tai, kad režisavo šį nuostabų vaizdo klipą. Taip pat dėkoju savo gerbėjams.“ Padėkos kalbą Britney užbaigė padėkodama savo mylimajam Jasonui Trawickui: „Jasonai, myliu tave!“

Ne vieną nuopolį asmeniniame gyvenime patyrusi Britney Spears yra žinoma kaip viena ryškiausių popdainininkių, savo pasirodymus ir vaizdo klipus puošdavusi įspūdingais šokiais bei šou. Įteikiant atlikėjai apdovanojimą scenoje pasirodė daugybė šokėjų, apsirengusių kaip Britney, kurios sušoko šokius iš didžiausių dainininkės hitų: „Baby One More Time“, „Crazy“, „Toxic“, „Do Something“.

Siūlome pažiūrėti specialaus apdovanojimo įteikimą bei šokėjų šou:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius