-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga išsiskyrė su gyvenimo draugu Lucu Carlu

JAV dainininkė Lady Gaga patvirtino, kad išsiskyrė su savo gyvenimo draugu Lucu Carlu ir kad jos širdis esanti laisva.
Kalbama, kad skyrybų priežastimi tapo Lady Gagos koncertų maratonas ir užimtumas pristatant naująjį albumą „Born This Way“.
Kalbama, kad skyrybų priežastimi tapo Lady Gagos koncertų maratonas ir užimtumas pristatant naująjį albumą „Born This Way“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Ekscentriškoji popmuzikos superžvaigždė praeitą vasarą buvo atnaujinusi santykius su sunkiojo metalo būgnininku L.Carlu, kurie buvo nutrūkę kelerius metus. Be to, ji neseniai viešai prisipažino, kad „seksas išties neteikė jai malonumo“, kol įsimylėjo L.Carlą.

25-erių Lady Gaga anksčiau savo santykius su 30-mečiu L.Carlu vadino „tinkamu monogaminiu ryšiu“, bet dabar prisipažino, kad jiedu nebėra pora ir kad ji nesusitikinėja su niekuo kitu. „Ne, aš neturiu vaikino ir pastaruoju metu nebuvau jokiuose pasimatymuose“, – sakė dainininkė Didžiosios Britanijos televizijos laidai „The Graham Norton Show“.

Neoficialiai kalbama, kad skyrybų priežastimi tapo Lady Gagos koncertinis maratonas „The Monster Ball Tour“ ir naujo albumo „Born This Way“ pristatymas.  

VIDEO: Lady GaGa „Born This Way“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius