Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lady GaGos balsas skambės naujausiame filme apie Džeimsą Bondą?

Ekstravagantiškoji dainininkė pretenduoja prisidėti prie naujausio filmo apie Džeimsą Bondą – galbūt jai bus suteikta teisė kurti dainą legendinio filmo tęsiniui.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

„Filmo kūrėjai yra dideli GaGos gerbėjai“, – patikino thesun.co.uk šaltinis. Pasak neįvardyto šaltinio, dainininkės jausmingas balsas ir savitas įvaizdis padėjo jai patekti tarp filmo garso takelių favoritų. 

„GaGos puikus įvaizdis ir balsas, ji gali susidoroti su užduotimi ir sukurti griausmingą baladę. Ji taip pat yra puiki dainų rašytoja“, – teigė šaltinis.

Sprendimas prašyti Lady Gagos pateikti dainą priimtas neseniai, per vieną filmo partnerių susitikimą.

Ankstesniame filme apie Džeimsą Bondą „Paguodos kvantas“ sukurti muziką filmui pretendavo dainininkė Amy Winehouse, tačiau jos kandidatūra buvo atmesta dėl nuolatinių problemų, keliamų alkoholio. Dabar dainininkei gali būti suteiktas šansas, jei ji sutiktų kurti dainą su atlikėja Lady GaGa.

Tarp pretendentų į Džeimso Bondo garso takelio atlikėjų – ir garsus dainininkas Michaelas Buble'as, kuriam šioje atrankoje žadama didelė sėkmė.

Naujasis filmas kol kas įstrigo dėl derybų – filmavimas atidėtas iš dalies dėl pasaulyje siaučiančio ekonominio sunkmečio ir planų filmą įrašyti 3D formatu. Kol nėra patvirtintas pavadinimas, pagrindinis herojus Danielis Craigas yra vadinamas Bondu 23.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius