-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gagos šlapimas virto kvepalais

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gagos šlapimas virto kvepalais per dainininkės naujausią apsilankymą JAV televizijos laidų vedėjo Andy Coheno pokalbių šou.
Lady Gaga
Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Hitu tapusios dainos „Applause“ atlikėja pasirodė A.Coheno laidoje „Watch What Happens Live“ rugsėjį, o anksčiau šį mėnesį ji socialiniame tinkle „Twitter“ atskleidė vieną keistą to vizito detalę.

„Taigi, Andy man pasakė, kad jie pagamino kvepalus iš mano šlapimo, surinkto iš šiukšlių WWH rūbinėje (tai ilga istorija). JŪS BUVOT PERSPĖTI – JEIGU JIS MĖGINTŲ ANT JŪSŲ PAPURKŠTI“, – rašė ji.

Antradienį A.Cohenas pagaliau pakomentavo Lady Gagos žinutę, sakydamas televizijos vakaro laidos vedėjui Jimmy Fallonui, kad tas keistas pareiškimas yra tiesa.

A.Cohenas paaiškino: „Lady Gaga nusišlapino savo persirengimo kambaryje. Tai ilga istorija, tačiau ji tai padarė. Išeidama ji pasakė: „Neradau tualeto. Atsiprašau.“ Tačiau ji yra superžvaigždė; ji yra Lady Gaga ir, mano nuomone, gali šlapintis, kur tik užsimano.“

„Taigi, pasakiau mūsiškiams PA (prodiuserių asistentams): Vaikinai, turim kažką padaryti su Gagos šlapimu. Tai popkultūros artefaktas. Galime supilti į buteliuką ir padėti kur nors (studijoje)“, – pridūrė laidos vedėjas.

„Vienas mano PA, vardu Ryanas, kuris man elektroniniu paštu parašė: „Paklausykit, Gagos šlapimas taps toksiškas.“ Ne dėl to, kad tai Gagos šlapimas – tiesiog savaime suprantama, kad šlapimas yra toksiškas. Tačiau jis rado receptą internete, pagal kurį tai galima paversti kai kuo kita, naudojant alkoholį ir kitas medžiagas. Jis pagamino iš (šlapimo) kvepalus“, – pasakojo A.Cohenas.

„Taigi, laikome jį dailiame buteliuke. Žinau, tai atrodo vulgaru, tačiau laikausi nuomonės, kad tai yra popkultūros artefaktas. Kada nors tai bus kažko verta“, – pridūrė jis.

VIDEO: Lady Gaga - Applause

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius