Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Latin Grammy“ metų žmogaus titulas atiteko Shakirai

Garbingiausių, vadinamosios lotynų muzikos, apdovanojimų „Latin Grammy“ organizatoriai pirmadienį savo metų žmogumi paskelbė Kolumbijos superžvaigždę Shakirą, kuri oficialiai bus pagerbta per šių kasmet skiriamų apdovanojimų įteikimo ceremoniją lapkričio mėnesį.
Shakira
Shakira / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Shakirai, kuri šiemet yra nominuota trijose „Latin Grammy“ kategorijose, tarp jų – metų albumo už „Sale el Sol“, tas apdovanojimas bus įteiktas ne tik už dainas ir pasirodymus, bet ir už filantropinę veiklą per jos fondą „Pies Descalzos“. Shakiros fondas pirmiausia padeda neturtingiems vaikams įgyti išsilavinimą.

„Mums garbė pagerbti šią dinamišką, socialiai sąmoningą moterį, kurios garsi karjera sujaudino tiek daug žmonių visame pasaulyje, ir muzikine, ir asmenine prasme“, – pareiškime pažymi „Lotynų“ muzikos įrašų meno ir mokslo akademijos prezidentas Gabrielis Abaroa.

34 metų Shakira, kaip dainininkė, išgarsėjo 10-ojo dešimtmečio pradžioje, derindama roką, „lotynų“ ir Viduržemio jūros regiono muziką su savo pačios originaliu šokiu, kuris įamžintas ir garsiajame jos hite „Hips Don't Lie“.

1996 metais Shakira išleido „Pies Descalzos“ su tokiais hitais, kaip „Estoy Aqui“ ir „Se Quiere...Se Mata“. Sėkmingiausias jos albumas kol kas yra 2001-aisiais debiutavęs „Laundry Service“.

VIDEO: Shakira - Hips Don't Lie ft. Wyclef Jean

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius