-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos eksprezidentas Walesa Japonijoje reklamuoja dešrą

Lenkijos eksprezidentas Lechas Walesa šeštadienį išvyko į Japoniją reklamuoti lenkiškų maisto produktų, rašo dienraštis „Dziennik Baltycki“, kuris primena, kad „Solidarumo“ legenda ir Fredericas Chopinas Japonijoje yra žinomiausi lenkai.
Lechas Walesa
Lechas Walesa / „Scanpix“/Knut Falch nuotr.

Nobelio taikos premijos laureatas L.Walesa Japonijoje dalyvaus mugėje „Foodtex Japan 2009“, kur padės lenkų mėsos gaminių gamintojams reklamuoti savo produkciją. Pats L.Walesa dienraščiui sakė, kad jo kelionės nereikia sieti su kokiu nors konkrečiu lenkišku produktu.

Vykti į Japoniją ir dalyvauti programoje „Mėsa ir jos produktai – tradicija ir skonis“ eksprezidentą prikalbėjo Lenkijos mėsininkų ir dešrų gamintojų sąjungos pirmininkas Zbigniewas Nowakas. Pasak jo, sąjunga padengs buvusio prezidento kelionės ir trijų dienų viešnagės Japonijoje išlaidas.

Mėsos gamintojai apskaičiavo, kad L.Walesos dalyvavimas mugėje padės sutaupyti šimtus tūkstančių eurų reklamai, nes susitikimą su eksprezidentu transliuos Japonijos televizija, jame dalyvaus žinomiausi šios šalies žmonės.

Pasak Z.Nowako, lenkų politikai vietoje to, kad kalbėtų apie ekonominę krizę, turėtų imti pavyzdį iš L.Walesos. Mugėje lenkai atstovaus ne tik Lenkijai, bet ir Europos Sąjungai.

L.Walesa, kurio kelionė į Japoniją Lenkijoje vertinama nevienareikšmiškai, sakė, jog dėl savo šalies yra pasiryžęs padaryti ir daugiau, ne tik nuvykti į mugę Japonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius