-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio atskrido į Rio de Žaneirą žiūrėti Pasaulio futbolo čempionato

Futbolui neabejinga Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio (39 m.) atvyko į Braziliją žiūrėti Pasaulio futbolo čempionato ir yra pasirengęs gerai pašvęsti.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio / AOP nuotr.

Aktorius Leonardo DiCaprio su gausia palyda – daugiau kaip dvidešimčia draugų – trečiadienį atskrido į Rio de Žaneirą, kur gyvens didžiulėje jachtoje ir stebės futbolo rungtynes, pranešė Brazilijos žiniasklaida.

„Oskarui“ nominuotas aktorius ir jo draugai prabangiai gyvens 147 m jachtoje „Topaz“, kuri priklauso šeichui Mansourui bin Zayedui al Nahyanui iš Abu Dabio, futbolo klubo „Manchester City“ savininkui, pranešė laikraštis „Folha de Sao Paulo“.

„Topaz“ yra penkta pagal dydį jachta pasaulyje ir yra didesnė už visus, išskyrus vieną, Brazilijos karinio jūrų laivyno laivus, rašo laikraštis.

Straipsnyje taip pat sakoma, kad Leonardo DiCaprio ketvirtadienį vyks į San Paulą stebėti čempionato pradžios rungtynių tarp Brazilijos ir Kroatijos komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius