-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lidso universiteto jojimo klubo narės išsirengė kalendoriaus fotosesijoje

Didžiosios Britanijos Lidso universiteto studentės, priklausančios jojimo klubui, nepaisė kritikos dėl pornografišku pavadinto praėjusių metų kalendoriaus ir įsiamžino kitoje ne mažiau pikantiškoje 2013 metams skirto kalendoriaus fotosesijoje.
Lidso universiteto jojimo klubo narių 2013 kalendorius
Lidso universiteto jojimo klubo narių 2013 kalendorius / Klubo nuotr.

Žmonės.lt anksčiau rašė, apie Didžiosios Britanijos medžiotojų draugijos nares, kurios taip pat apsinuogino pikantiškam kalendoriui. Tad galima įžvelgti, kad tokios fotosesijos ir jų rezultatas tarp britų sulaukia ypatingo dėmesio – yra poreikis, yra kas jį patenkina.

Lidso universiteto jojimo klubo kapitonė Charlotte Wright (22) sakė, kad taip pasielgti jos nusprendė po to, kai paskaičiavo, kiek daug pinigų praėjusiais metais uždirbo erotinis kalendorius, rašo Thesun.co.uk.

„Mes pagalvojome, kad kiekvienas leidinys yra geras leidinys, jei renki pinigus geram tikslui. Šiais metais netgi buvo daugiau norinčių fotografuotis merginų, nei mums jų reikėjo. Aš manau, kad rezultatas yra daug geresnis nei mes tikėjomės ir kalendorius atrodo fantastiškai“, – sakė universiteto studentė.

Nors ir sulaukė daug kritikos, merginų kalendorius uždirbo 2 tūkst. svarų sterlingų (8,5 tūkst. litų), kuriuos jos paskyrė organizacijai, mokančiai neįgalius žmones jodinėti arkliais, su jais bendrauti.

Ch.Wright prisipažino, kad neigiama kritika tik dar labiau jas padrąsino nusimesti drabužius šaltą lapkričio mėnesį ir pozuoti su nepaklusniais žirgais.

Sophie Dunstan, Sophie McHugh ir Polly Young įsiamžino ir praėjusių, ir šių metų kalendoriuose, tačiau šiemet joms kompaniją palaikė šešios naujos merginos – Hannah Bancroft, Ellen Gregson, Ellen Karran, Issy Sykes, Sophia Henderson ir Harriet Speller.

„Kai mes fotografavomės, buvo vos 4 laipsniai šilumos, tačiau merginos vis tiek išsirengė. Kai kurie žirgai mūsų neklausė, poniai buvo nepatenkinti, kai šalia jų merginos fotografavosi, todėl kai kurios iš fotosesijos net grįžo su nubrozdinimais. Bet mums buvo linksma. Kai kurios merginos pasakė savo tėvams ir vaikinams apie kalendorių, tačiau kai kurios – dar ne“, – atviravo Charlotte.

Lidso universiteto jojimo klubo narių kalendorių už 10 svarų sterlingų (42 litus) galima įsigyti puslapyje Luuhrc.com.

Daugiau pikantiškų nuotraukų iš kalendoriaus galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius