Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviško kraujo turinti manekenė Shanina Shaik susižadėjo su DJ Ruckusu

Lietuviško kraujo turinti australų manekenė Shanina Shaik (24 m.) susižadėjo su savo vaikinu DJ Ruckusu, kurio tikrasis vardas – Gregas Andrewsas.
DJ Ruckus ir Shanina Shaik
DJ Ruckus ir Shanina Shaik / „Instagram“ nuotr.

Džiugią naujieną pranešė pati Shanina Shaik, į savo „Instagram“ paskyrą įkėlusi nuotrauką iš karto po sužadėtuvių, kur matyti ir jos ranką puošiantis žiedas. Tiesa, nors apie piršlybas „Victoria's Secret“ modelis pranešė tik dabar, iš tiesų jos įvyko antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją.

Pora susižadėjo per atostogas Bahamose, kur jie ilsėjosi DJ Ruckuso pusbrolio Lenny Kravitzo viloje kartu su juo pačiu ir jo dukra Zoe Kravitz bei jos vaikinu Twin Shadow ir kitais draugais bei šeimos nariais.

Didžėjus sužadėtuvių žiedą užsakė pas garsenybių pamėgtą juvelyrę Lorraine Schwartz, tiesa, jie buvo net du – vaikinas turėjo tiek daug idėjų žiedui, kad į vieną visko nėjo sudėti. Galiausiai jis nusprendė padaryti du, kad pati Shanina išsirinktų jai labiau patinkantį – manekenė pasirinko geltono aukso žiedą su šešiakampiu briliantu, o kitoje žiedo pusėje yra jų abiejų inicialai iš briliantų ir ametisto.

???????? MERRY CHRISTMAS ????????

A photo posted by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

„E! News“ praneša, kad prie romantiškų piršlybų prisidėjo ir Holivudo žvaigždė Denzelis Washingtonas su žmona Pauletta – žiedai turėjo atkeliauti pirmąją Kalėdų dieną, tačiau nespėjo, tad didžėjus paprašė savo šeimos draugų pagalbos, kad žiedus atvežtų jie.

Netrukus po sužadėtuvių įsimylėjėliai išvyko į Dubajų, kur sutiko Naujuosius metus, o šiuo metu tęsia savo atostogas Maldyvuose.

Žmonės.lt primena, kad egzotiškos išvaizdos Shanina Shaik turi ir lietuviško kraujo – jos motina yra imigrantų iš Lietuvos dukra, o tėvas – pakistaniečių kilmės.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Shanina Shaik
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Shanina Shaik

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius