-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje koncertuosiančio Kenny G sūnūs seka tėvo pėdomis

Prieš porą savaičių viešėdami Jeruzalėje saksofonistas Kenny G su savo sūnumis jaunėliu Noah (11) ir vyresniuoju Maxu (16), sunkiai besiverčiančių miesto gyventojų dieną skaidrino savo pačių ruoštais maisto daviniais. Šią labdaros akciją inicijavo iš tėvo puikų pavyzdį, kaip būti gerais žmonėmis, gaunantys Kenny G sūnūs.
Kenny G
Kenny G / Dominicko Guillemoto nuotr.
Temos: 1 Kenny G

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad tuo metu idealaus tėčio etiketę pelnęs Kenny G teigė, jog labai didžiuojasi tokiomis kilniomis sūnų idėjomis, visuomet jas palaiko ir skatina.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos Kenny G sūnų inicijuotos labdaros akcijos Jeruzalėje akimirkos, rasite čia.

Pats Kenny G pasaulyje taip pat žinomas ne tik kaip bene garsiausias saksofono virtuozas, perkamiausias pasaulio muzikantas, bet ir aktyvus labdaros idėjų puoselėtojas, labdarai skirtų renginių dalyvis bei aktyvistas. Jis ne kartą yra prisipažinęs, jog niekuomet neatsako paprašytas padėti labdaringais tikslais, todėl jis matomas aktyviai dalyvaujantis įvairių labdaros ir paramos fondų veikloje bei padedantis rinkti lėšas tiek įvairių problemų (skurdo, sveikatos) turintiems vaikams, tiek ir nepritekliuje gyvenantiems ir skurstantiems suaugusiesiems.

Šiuo metu birželio 5 d. savo 55-ąjį gimtadienį švęsiantis muzikantas inicijuoja labdaros akciją, kuria artėjančio gimtadienio proga savo gerbėjus skatina padovanoti dovaną, kuri pakeis gyvenimą. Kenny G siekia šios kampanijos metu surinkti 5 500 dolerių ir taip bent iš dalies pakeisti 300 žmonių gyvenimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius