-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lily Allen atrodo tarsi Coco Chanel

Britų dainininkė Lilly Allen ir vienas garsiausių aukštosios mados dizainerių, „Chanel“ mados kūrybos direktorius Karlas Lagerfeldas pristatė naują „Chanel“ kolekciją, pavadintą „Coco Cocoon“.
Britų dainininkė Lily Allen
Britų dainininkė Lily Allen / AFP/„Scanpix“ nuotr.

K.Lagerfeldas naujosios kolekcijos reklamos kampanijai pasirinko  24-erių L.Allen ir net pats dalyvavo fotosesijoje, fotografuodamas dainininkę su modeliu vyru. Pasak vieno garsiausių pasaulio dizainerių, naujoji mūza „labai panaši į Gabrielle Chanel“, geriau pasauliui pažįstamą kaip Coco  Chanel.

Naujoji mados namų kolekcija skirta 2009–2010 rudeniui ir žiemai. „Coco Cocoon“ – tai nauja „Chanel“ linija, kurioje gausu elegantiškų, bet kasdienių rankinių, aksesuarų iš neilono bei išdirbto avikailio.

Naujosios rankinės ir delninukės yra išverčiamos ir jas galima naudoti tiek viena, tiek kita puse, tiesa, vidinė pusė papuošta firminiu „Chanel“ raštu. Naujoje linijoje taip pat yra ir dailių kelioninių krepšių.

Fotosesijos nuotraukų pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius