-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūdnos dienos baigėsi: dainininkė Adele turi naują vaikiną!

Nors dainininkė Adele daugelyje savo kūrinių apdainuoja nelaimingą meilę, tačiau jos gyvenime liūdnos dienos – praeityje. 23 metų mergina buvo užfiksuota linksmai leidžianti laiką naujojo vaikino Simono Konecki draugijoje.
Dainininkė Adele
Dainininkė Adele / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

36 metų S.Konecki palaikė dainininkei draugiją jos kelionės į Majamį metu ir neslėpė džiaugsmo, būdamas šalia. Porelė buvo užfiksuota meiliai susiglaudusi viešnagės po Everglades nacionalinį parką metu, praneša dailymail.co.uk.

Vešlia barzda galintis pasigirti S.Konecki, kuris yra Brightone įkurtos labdaros organizacijos „Drop4Drop“ generalinis direktorius, labai primena aktorių Zachą Galifianakis. Praėjusiais metais Adele pripažino, kad filmo „Pagirios“ žvaigždė jai itin imponuoja, todėl visai nenuostabu, kad atlikėja susitikinėja su panašiu vaikinu. 

Dainininkės ir jos mylimojo nuotraukas galite išvysti čia.

Vaikštinėdama po parką su mylimuoju hito „Someone Like You“ atlikėja atrodė laiminga ir atsipalaidavusi. Pora parke taip pat mėgavosi pasiplaukiojimu gumine valtimi, aligatorių stebėjimu.

Britų atlikėja yra pareiškusi, kad jaučiasi kitaip, nei kitos garsenybės, nes jos asmeninis gyvenimas nėra klaidingai nušviečiamas žiniasklaidoje.

„Aš labai saugau savo privatumą, tačiau esu ir neįtikėtinai nuoširdi ir manau, kad tas nuoširdumas sukuria pagrindą pagarbai“, – kalbėjo ji.

Spėjama, kad savo išgyvenimus dažnai kūriniuose apdainuojanti atlikėja turėjo pasirinkti puikų humoro jausmą turintį vaikiną.

„Jei jie sugeba mane pralinksminti, aš atsiduriu lovoje“, – apie vyrų gebėjimą ją suvilioti dienraščiui „The Sun“ yra kadaise prisipažinusi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius