Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna nebesislapsto: patvirtino, kad jos šeimą papildė dvynukės iš Malavio

Popkaralienė Madonna (58 m.) kurį laikė neigė, kad yra pradėjusi įvaikinimo procedūrą dėl dvynukių iš Malavio globos, tačiau pagaliau patvirtino, jog tai tiesa – jos šeimą oficialiai papildė keturmetės sesės Stella ir Esther.
Madonna su dvynukėmis Esther ir Stella
Madonna su dvynukėmis Esther ir Stella / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Madonna Malavis
„Instagram“ nuotr./Madonnos dukra Lourdes su dvynukėmis Esther ir Stella
„Instagram“ nuotr./Madonnos dukra Lourdes su dvynukėmis Esther ir Stella

„Galiu oficialiai patvirtinti, kad baigiau dvynių seserų iš Malavio įvaikinimo procedūrą ir esu nepaprastai laiminga, kad dabar jos yra mūsų šeimos dalis, – pranešė Madonna savo „Instagram“ paskyroje pasidalijusi ir nuotrauka su mergaitėmis. – Esu labai dėkinga visiems Malavyje, kurie padėjo, kad tai taptų įmanoma, ir prašau spaudos gerbti mūsų privatumą šiuo pereinamuoju laikotarpiu. Taip pat ačiū visiems mano draugams, šeimai ir didžiulei komandai už visą paramą ir meilę.“

15min primena, kad kalbos, jog Madonna yra pradėjusi dvynukių įvaikinimo procedūrą, pasklido maždaug prieš dvi savaites, tačiau tada dainininkė, dar nežinodama Malavio teismo sprendimo, ar jei bus leista įsivaikinti mergaites, tai neigė. Šią savaitę teismas patenkino dainininkės prašymą ir leido jai oficialiai įsivaikinti dvynukes.

Madonna, kuri 2006 metais Malavyje įkūrė labdaros organizaciją „Raising Malawi“, šioje pietinėje Afrikos šalyje 2006 metais įsivaikino berniuką Davidą Bandą, o 2009 – ir mergaitę Mercy James. Madonna turi ir du biologinius vaikus – 20-metę dukrą Lourdes ir 16-metį sūnų Rocco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius