-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonnai leis įsivaikinti

Malavio apeliacinis teismas leis popkaralienei Madonnai įsivaikinti našlaitę iš vaikų prieglaudos neturtingoje Pietų Afrikos šalyje Malavyje. Madonnos įdukra taps trejų metukų malavietė Mercy James.
Madonna
Madonna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Kaip pranešė thesun.co.uk, du iš trijų Madonnos apeliaciją nagrinėjusių teisėjų oficialiai stojo populiarios dainininkės pusėn, o trečiasis taip pat ketina palaikyti atlikėją ir viešai tai paskelbti artimiausiu metu.

Teismas pripažino, kad taisyklės, remiantis kuriomis vietinį vaiką norintis įsivaikinti asmuo privalo gyventi Malavyje ne mažiau kaip 18 mėnesių, yra pasenusios. Vienas iš teisme ryšių turinčių šaltinių „The Sun“ tikino, kad mažoji Mercy neabejotinai gali laikyti save Madonnos įdukra. „Mercy gali pradėti pakuotis lagaminus. Ji važiuos į Ameriką“, – tikino jis.

Malavio teismas mergaitės įsivaikinti Madonnai neleido balandį. Tuomet atlikėja pareiškė, kad jei jos apeliacija būtų nesėkminga, ji įsivaikintų vaiką iš kitos vargingos Afrikos šalies. Tiesa, Madonnos draugai ir dabar neatmeta galimybės, kad po sėkmingos apeliacijos popkaralienė įsivaikins ir dar vaikų.

50-metė Madonna jau turi du biologinius vaikus – dukrą Lourdes ir sūnų Rocco, taip pat trejų metų įvaikį iš Malavio Davidą Bandą. Įsivaikinant jį, Malavio valdžia nusižengė įstatymams ir leido Madonnai pasiimti berniuką nepaisant to, kad ji šalyje pusantrų metų negyveno. Tuomet tai sukėlė tarptautinį skandalą.

Mercy James atveju jos įsivaikinimą apsunkino tai, kad į žiniasklaidos priemones kreipėsi vyras, prisistatęs mergaitės tėvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius