-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mados tinklaraštininkės ir finansininko vestuvės Italijoje: trijų dienų fiesta kainavo milijonus

Šią vasarą buvo apstu progų aptarti garsių ar turtingų žmonių vestuves ir, tikėtina, paskutinį vasaros mėnesį dar tikrai bus į ką pažiūrėti. Šįkart pasaulis kalba apie Honkongo grietinėlės – populiarios mados tinklaraštininkės ir turtingo finansininko – vestuvių puotą Italijos Kaprio saloje.
Feiping Chang ir Lincolno Li vestuvės
Feiping Chang ir Lincolno Li vestuvės / „Instagram“ nuotr.

Buvusi bankininkė, o dabar – žinoma mados tinklaraštininkė Feiping Chang ir finansininkas Lincolnas Li į Kaprį sukvietė 150 draugų, artimųjų ir kolegų, o kelis milijonus dolerių kainavusios iškilmės truko net tris dienas.

Pirmiausiai Feiping ir Lincolnas surengė svečių sutikimo vakarienę populiariame „Da Paolino“ restorane, kurios tema buvo citrinos – šventės vietą puošė tikri citrinmedžiai ir įvairios geltonos dekoracijos, o nuotaka vilkėjo citrinomis dekoruotą Honkongo mados namų „Moiselle“ suknelę. Ant suknelės nugulusios citrinos buvo pieštos ranka, o ant lapelių buvo parašyti nuotakos ir jaunikio vardai.

Beje, kiekvienas svečias gavo vardinę sutikimo dovaną – pintas rankines su išsiuvinėtu svečio vardu, kurios buvo prikrautos įvairių dovanų.

Kitą dieną svečių laukė prabangūs vėlyvi pusryčiai paplūdimio klube „La Conca del Sogno“ – čia nuotaka prieš pagrindines vakaro iškilmes rengėsi „Dolce & Gabbana“ dviejų dalių ansamblį.

Jaunavedžiai užsigeidė susituokti būtent „Lysis“ viloje, iš kurios atsiveria įspūdingas vaizdas, ir kad galėtų gauti valdžios leidimą, įsipareigojo ją suremontuoti. Maža to, beremontuodami tą vilą Feiping ir Lincolnas net pastatė tiltą, jungiantį vilos žemes su stogu, ant kurio ir vyko santuokos ceremonija. Kad nustebintų savo svečius, jaunavedžiai taip pat laikinai pakeitė ir kai kurių šalia vilos buvusių gatvių bei restoranų pavadinimus ir iškabas į „Fei Lincoln“.

Nuotaka savo vestuvinę suknelę siūdinosi pas mėgstamiausią savo dizainerį Giambattistą Valli ir vėliau žurnalui „Tatler“ gyrėsi, kad jos suknelė buvo pati didžiausia, kokią garsusis dizaineris kada yra sukūręs.

„Kiek save prisimenu, visada žinojau, kad kai ateis ta diena, norėsiu, jog mano suknelę sukurtų Giamba, nes jo kūriniai yra tikrai pasakiški, – pasakojo Feiping. – Finalinė suknelė neabejotinai pranoko mano lūkesčius, tai pati didžiausia suknelė, kurią „Giambattista Valli“ (mados namai) yra sukūrę.“

Žinoma, tokio masto vestuvėse nuotakos visada keičia sukneles – ne išimtis buvo ir Feiping. Ji bėgant vakarui persirengė kitą, patogesnę „Giambattista Valli“ suknelę, kuri buvo ne ką mažiau įspūdinga nei santuokos ceremonijai skirtoji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūko nuotaka per vestuves pakeitė mažiausiai 4 sukneles

Pagrindinėje vestuvių puotoje svečiai vaišinosi trijų patiekalų itališka vakarien, o desertams buvo paruoštas net atskiras kambarys. Į jį po vakarienės susirinkę svečiai 45 minutes stebėjo, kaip virtuvės šefas jų akyse gamina tradicinį itališką tortą, kurio paviršių dengė šviežios braškės.

Italija – labai populiari šios vasaros vestuvių kryptis. Čia birželį ištekėjo Holivudo žvaigždė Jessica Chastain, liepą Toskanoje susituokė garsiausias Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė, o praėjusį savaitgalį Amalfio pakrantėje „Victoria's Secret“ modelis Vita Sidorkina ištarė lemtingąjį taip nekilnojamojo turto magnatui.

Daugiau įspūdingų Feiping Chang ir Lincolno Li vestuvių akimirkų:

A post shared by ɛℓℓу. ♡ (@ellyxxbean) on

A post shared by Catherine Chang (@catchang_) on

A post shared by Catherine Chang (@catchang_) on

A post shared by Ivan Pun (@ivan_pun) on

A post shared by Fabio Vuotto (@fabiovuotto) on

A post shared by Catherine Chang (@catchang_) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius