-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariah Carey sukritikuota dėl retušuotos fotosesijos: „Priimk savo kūną arba keliauk į sporto salę“

Pastaruoju metu akivaizdžiai papilnėjusi dainininkė Mariah Carey nustebino savo nauja fotosesija – joje priaugtų kilogramų nė kvapo ir akivaizdu, kad dainininkės kūnas buvo pakoreguotas. Tai jau ne pirmas kartas, kai Mariah kaltinama piktnaudžiavusi fotošopu, ir gerbėjams tai jau pabodo – jie atvirai rėžė: „Arba priimk savo kūną, arba keliauk į sporto salę!“.
Mariah Carey
Mariah Carey / „Paper“ viršelis ir video kadras

Pasipiktinimo bangą sukėlė nauja žurnalo „Paper“ fotosesija, o ypač – viršelio nuotrauka, kurioje Mariah Carey pozuoja pusnuogė. Joje dainininkė vilki tik juodas kelnaites, tinklines pėdkelnes ir perregimas pirštines, o jos krūtis dengia tankios garbanos.

Tokia nuotrauka atrodo akivaizdi apgaulė: juk visi kuo puikiausiai žino, kaip atrodo suapvalėjusios dainininkės formos, mat savo koncertuose ji vilki mažyčius aptemptus kostiumėlius.

Pamatę šią „Paper“ fotosesiją, gerbėjai pasipiktino pamatę gerokai padauginto fotošopo ir absoliučiai pakeistą dainininkės kūną: kam apsimetinėti, kai viskas visiems aišku?

Didžioji dalis gerbėjų nekritikavo papilnėjusios Mariah Carey, tačiau neslėpė esantys nusivylę, kad ji bando kažką apgauti užuot priėmusi savo apvalumus ir jais didžiavusis.

„Paper“ viršelis/Mariah Carey
„Paper“ viršelis/Mariah Carey

„Kodėl tiek daug fotošopo? Esi graži tokia, kokia esi“; „Man būtų žymiai labiau patikę, jei ji būtų parodžiusi tikrąją save ir būtų pakoregavusi tik minimalias smulkmenas, pavyzdžiui, randelius, bet dabar nuimta pusė jos kūno. Nagi, MiMi, tegul būna jaunesniems gerbėjams į ką lygiuotis“.

Kiti buvo tiesesni: jei jau Mariah yra taip nepatenkinta savo figūra, tai jai vertėtų skuosti į sporto salę, o ne versti nuotraukų redaktorius ją paploninti.

Tai jau toli gražu ne pirmas kartas, kai Mariah Carey piktnaudžiauja fotošopu: ne vieną kartą ji buvo pričiupta tobulinusi savo nuotraukas socialiniuose tinkluose, o nemažą sujudimą sukėlė ir jos pastarojo albumo „#1 to Infinity“, išleisto 2015 metų balandį, viršelis – jame dainininkė atrodo laiba it stirna, nors realybėje yra gerokai pilnesnė.

#MariahCarey was quickly accused of doctoring her latest topless pictures for PAPER magazine.

A post shared by HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius