-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mediumo seanso išvada: M.Jacksonas įtūžęs, nes nebuvo palaidotas šalia M.Monroe

Per televiziją transliuoto mediumo seanso metu birželio mėnesį mirusios popžvaigždės gerbėjai bendravo su paties M.Jacksono siela. Pasak seanso dalyvių, M.Jacksonas įtūžęs, nes jis nepalaidotas šalia Marilyn Monroe.
Michaelas Jacksonas
M.Jacksonas / „Scanpix“ nuotr.

Garsus anglų spiritistas Derekas Acorah patikino susisiekęs su M.Jacksono siela televizijos seanse ir daugelį popmuzikos legendos gerbėjų nuramino kalbomis apie dainininko pomirtinį gyvenimą, praneša dailymail.co.uk.

Derekas seanse prisijungė prie keturių didžiausių M.Jacksono gerbėjų ir teigė sužinojęs, kad dainininkas pasaulį paliko būdamas ramus. Derekas taip pat sužinojo, jog M.Jacksonas vylėsi būti palaidojamas šalia savo ikonos –  Marilyn Monroe. M.Jacksono namuose stovėjo šios 1962 mirusios aktorės skulptūra, o atlikėjas yra anksčiau prisipažinęs, kad jį sukrėtė M.Monroe tragedija.

Dereko balsu kalbėjusi M.Jacksono siela patvirtino, kad dainininkas troško būti palaidojamas šalia M.Monroe. Mediumo dalyviai taip pat sužinojo, kad dainininkas šiuo metu leidžia laiką kartu su savo seneliais.

„Aš tik dabar ėmiau prisitaikyti prie savo bekūnio gyvenimo“, – mediumo metu buvo perduoti M.Jacksono žodžiai.

Vienas iš dainininko fanų patvirtino: „Aš žiūrėjau į Dereko akis ir ten buvo jis“.

Tinklapyje „Twitter“ Helovino šventės proga surengtame kitame mediume M.Jacksono siela teigia apgailestaujanti dėl neįvykusio „This Is It“ koncertinio turo ir nusivylusių gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius