Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Megan Fox ir jos vyrai

Megan Fox galima vadinti tikru vyrų magnetu, tačiau viename interviu jauna aktorė atskleidė esanti tiek pat seksuali, kiek bauginanti.
Kadras iš filmo „Transformeriai“.
Kadras iš filmo „Transformeriai“. / „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Transformeriai“ gražuolė, kalbėdamasi su žurnalo „Cosmopolitan“ žurnalistais, papasakojo, kaip sprendžia apie santykių rimtumą ir kas namuose yra stiprioji lytis.

„Moterys valdo padėtį. Jei tai heteroseksualūs santykiai, moteris visada juose laimi“, – sakė 23-ejų aktorė. M.Fox taip pat pasidalijo patarimais, kaip parodyti vyrui jo vietą. „Aš niekada jų nevadinu vyrukais ar vaikinais, vadinu berniukais. Galbūt tai didybės manija, bet man reikia juos išlaikyti savo valdžioje“, – kalbėjo moteris.

Pasak britų laikraščio „The Sun“, pati aktorė ilgai buvo su aktoriumi Brianu Austinu Greenu, o neseniai pasklido kalbos apie jos romaną su kolega iš „Transformerių“ Shia LaBeoufu. M.Fox kaip reikiant paatviravo ir atskleidė intymių gyvenimo akimirkų. Ji prisipažino nekaltybę praradusi 17  metų su savo pirma tikrąja meile aktoriumi. Mergina vaikino neįvardijo, tačiau apie jį atsiliepė labai šiltai. „Turėjau gausybę nerangių partnerių, su kuriais nebuvo patogu, bet tas pirmas kartas buvo ne toks. Aš jį mylėjau ir tai buvo malonu“, – sakė M.Fox.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius