Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle draugės artėjant gimdymui suorganizavo jai „baby shower“ vakarėlį Niujorke

Netrukus gimdyti turinčios Sasekso hercogienės Meghan (37 m.) draugės suorganizavo jai kūdikio sutiktuvių vakarėlį („baby shower“) jos gimtojoje šalyje. Tačiau į Niujorką išskristi nepastebėtai Meghan Markle vis tik nepavyko.
Meghan Markle draugės suorganizavo jai „baby shower“ vakarėlį Niujorke
Meghan Markle draugės suorganizavo jai „baby shower“ vakarėlį Niujorke / „Scanpix“, „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Apie Meghan Markle kelionę į Niujorką rūmai nieko iš anksto nepranešė, mat ji – ne oficiali, o asmeninė hercogienės išvyka. Tačiau žinoma, kad penkioms dienoms į Niujorką ji išskrido praėjusį penktadienį. Kelionės tikslas – laikas su draugėmis, ir jų suorganizuotas kūdikio sutiktuvių vakarėlis būsimai mamai.

Kaip praneša „Daily Mail“ šaltiniai, į Niujorką Meghan greičiausiai išskrido kartu su savo gera drauge aktore Priyanka Chopra, kuri kaip tik tuo metu viešėjo Londone.

„Instagram“ nuotr./Priyanka Chopra ir Meghan Markle
„Instagram“ nuotr./Priyanka Chopra ir Meghan Markle

Šeštadienį hercogienė mėgavosi privačia arbatos ir macaroons sausainiukų popiete „Ladurée“ restorane kartu su savo geriausia drauge, stiliste Jessica Mulroney.

Vida Press nuotr./Meghan Markle su drauge Jessica Mulroney (2017 m.)
Vida Press nuotr./Meghan Markle su drauge Jessica Mulroney (2017 m.)

Na o antradienį hercogienės laukia pagrindinis šios išvykos akcentas – privatus kūdikio sutiktuvių vakarėlis viename Manhatano viešbučių, kurį jai rengia geriausios draugės. Pranešama, kad šventėje dalyvaus apie 15 Meghan draugių, o tarp jų greičiausiai bus ir buvusios Meghan kolegės iš „Kostiumuotųjų“ Abigail Spencer bei Sarah Rafferty.

Grįžus iš Niujorko Sasekso hercogienės laukia dar viena kelionė, tik šįkart jau oficiali – vasario 23-iąją ji kartu su princu Harry skrenda į Maroką karališko trijų dienų vizito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius