-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle ieško darbo Holivude: nori gauti vaidmenį filmuose apie superherojus

Vindzoro rūmų sienas Meghan Markle iškeitė į Holivudo filmavimo aikštelę – taip pranešimą apie tai, jog buvusi aktorė, dabar Sasekso hercogienė Meghan Markle nori sugrįžti į didžiuosius ekranus pradėjo Nypost.com. Pasak užsienio portalo, cituojančio „Daily Mail“, princo Harry sutuoktinė nori sugrįžti į filmavimo aikštelę – ir ne bet kokią, o tokią, kurioje kuriami filmai apie superherojus.
Meghan Markle ir princas Harry „WellChild“ apdovanojimuose
Meghan Markle ir princas Harry „WellChild“ apdovanojimuose / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, M.Markle ieško vaidmens didelio biudžeto fantastiniuose filmuose apie superherojus.

„Meghan planuoja keletą susitikimų Holivude, – „Daily Mail“ sakė šaltinis. – Ji jau atliko įgarsinimą kompanijai „Disey“, o dabar kalbama apie tai, jog ji domisi filmais apie superherojus, kuriuos taip pat galėtų įgarsinti ar net pasirodyti ekrane.“

Pasirodo, M.Markle iš tiesų domina JAV pramogų pasaulį – jos agentas Nickas Collinsas, priklausantis vienai garsiausių agentūrų „Gersh Agency“, sulaukė begalės su hercogiene susijusių pasiūlymų.

Darbas prieš kameras M.Markle nebūtų visiškai nepažįstamas. Prieš tapdama britų karališkosios šeimos nare ir ištekėdama už princo Harry, ji net keletą sezonų vaidino itin populiariame seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“).

Žinia apie M.Markle siekį sugrįžti į kino industriją pasklido po to, kai jai su sutuoktiniu princu Harry nusprendus atsisakyti aukšto rango karališkųjų titulų juodu apsigyveno Kanadoje ir, siekdami finansinės nepriklausomybės, ieško būdų, kaip užsidirbti pragyvenimui.

Jų naujo gyvenimo Šiaurės Amerikoje pradžia nebuvo labai lengva. Neseniai paaiškėjo, kad Kanada atsisakė mokėti už Harry ir Meghan apsaugą, atskleidė šalies valdžia.

Tuo tarpu Meghan jaučiasi „įžeista“ to, kaip su ja ir princu Harry elgiasi karališkoji šeima – kaip rašo Nypost.com, savo bičiuliams ji skundžiasi, jog prie jų yra „kabinėjamasi“ būtent dėl to, jog jie nusprendė atsiskirti nuo karališkosios šeimos.

15min primena, kad oficialiai britų monarchiją Harry ir Meghan paliks kovo 31 d. – nuo tada įsigalios prieš kelias savaites karalienės Elizabeth II patvirtintas susitarimas su Sasekso hercogais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius