Meghan Markle ir princas Harry dėl virš namų skraidančių dronų kvietėsi policiją

Pasak pranešimų užsienio spaudoje, princas Harry ir Meghan Markle kreipėsi į vietos policiją dėl virš jų naujų namų Los Andžele skraidančių dronų. Karališkoji pora baiminasi, kad tai gali būti „teroro grėsmė“.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Page Six“, aukšto rango karališkosios šeimos narių titulų atsisakę Meghan Markle ir princas Harry vien šį mėnesį policijai pranešė apie net penkis virš jų rezidencijos skraidžiusius dronus. Kai kurie jų skrido vos 6 metrų aukštyje, o kartą jais Sasekso hercogų šeimos privatumas pažeistas jiems su sūnumi Archie laiką leidžiant prie baseino, „The Daily Beast“ pasakojo poros draugas.

„Jie mato link jų atskrendančius dronus ir spėja, kad juos valdo fotografai, bet taip jie tik galvoja“, – sakė šaltinis.

„Meghan prieš vestuves sulaukė grasinimų mirtimi, todėl teroro grėsmė reali. Tačiau išskyrus tai, įsivaizduokite save jų batuose. Kaip jaustumėtės, kai virš jūsų šešių metrų aukštyje zvimbia dronai jums žaidžiant su sūnumi?“ – tęsė karališkajai porai artimas asmuo.

Dronai yra tik dalis to, kas prisideda prie „neįsivaizduojamo“ kišimosi į poros gyvenimą 18 mln. dolerių (maždaug 13,6 mln. eurų) vertės viloje Beverli Hilse, priklausančioje Holivudo magnatui Tyleriui Perry.

Vida Press nuotr./Įvažiavimas į Tylerio Perry rezidenciją, kurioje šiuo metu gyvena Meghan Markle ir princas Harry
Vida Press nuotr./Įvažiavimas į Tylerio Perry rezidenciją, kurioje šiuo metu gyvena Meghan Markle ir princas Harry

Princas Harry ir Meghan Markle yra „kiekvieną dieną persekiojami“, porą gąsdina ir jiems iš paskos važiuojantys bei taisykles pažeidinėjantys automobilių vairuotojai. Pasak šaltinio, kartą vos neįvyko „pavojinga, šokiruojanti ir baisi“ nelaimė.

Tai ypatingai kelią nerimą princui Harry, kadaise užsiminusiam, kad kaskart pamačius kameras jam grįžta motinos princesės Dianos netekties skausmas.

Taip pat skaitykite: Princą Harry ir Meghan Markle JAV domina vila, kurioje prieš mirtį svajojo įsikurti princesė Diana

Los Andželo policijos departamento atstovas „The Daily Beast“ patvirtino sulaukę pranešimų dėl „besitęsiančios problemos dėl dronų“ toje vietovėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius