-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle išgarsinęs serialas „Suits“ nutraukiamas: be jos ištempė tik metus

Britų princo Harry žmoną Sasekso hercogienę Meghan išgarsinęs serialas „Kostiumuotieji“ („Suits“) artėja prie pabaigos – paskelbta, kad naujas sezonas bus paskutinis, ir dar gerokai trumpesnis. Serialas neišlaikė jam tekusio išbandymo, kai pernai iš jo dėl skirtingų priežasčių pasitraukė du pagrindiniai aktoriai – Meghan Markle ir Patrickas J. Adamsas.
Patrickas J. Adamsas ir Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“
Patrickas J. Adamsas ir Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“ / Vida Press nuotr.

Dabar jau Sasekso hercogienė Meghan šiame seriale vaidino advokatę Reičel Zein nuo pat jo pradžios 2011 metais. Būtent „Kostiumuotieji“ ją išgarsino kaip aktorę, tačiau užsimezgus draugystei su britų princu, karjerą Holivude teko paaukoti.

Netrukus po to, kai Meghan Markle nusifilmavo paskutinėje „Kostiumuotųjų“ scenoje, buvo pranešta apie jos sužadėtuves su princu Harry. O paskutinė serija, kurioje buvo galima ją pamatyti, TV eteryje parodyta 2018-ųjų balandį – mėnesį iki karališkųjų vestuvių.

Vida Press nuotr./Sarah Rafferty ir Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“
Vida Press nuotr./Sarah Rafferty ir Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“

Kartu su Meghan iš serialo pasitraukė ir jos mylimąjį vaidinęs Patrickas J. Adamsas. Daug kas spėliojo, ar dingus jų vaidintiems personažams „Kostiumuotieji“ dar gebės pritraukti žiūrovų dėmesį, o šią savaitę paaiškėjo, kad šio išbandymo serialas vis tik neįveikė.

2018-ųjų liepą prasidėjo aštuntasis serialo sezonas be Meghan ir Patricko. Šiuo metu yra padaryta vidurio sezono pertrauka, o naujos serijos sugrįš sausio pabaigoje. Tačiau trečiadienį serialą kurianti kompanija oficialiai patvirtino, kad „Kostiumuotieji“ eina prie pabaigos – devintas sezonas bus paskutinis. Ir šis dar bus net trumpesnis – turės tik 10 serijų, kai įprastai būdavo parodoma po 16.

Serialo kūrėjų nuotr./Serialas „Kostiumuotieji“
Serialo kūrėjų nuotr./Serialas „Kostiumuotieji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius