-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle pagiežingoji sesuo žada dar dvi knygas apie ją: išleis hercogienei gimdant

Sasekso hercogienei Meghan su giminaičiais nenuskilo – ji ne tik nesulaukia palaikymo iš artimiausių žmonių, bet ir nuolat yra juodinama ir įžeidinėjama spaudoje. Na o hercogienės sesuo Samantha, prieš kurį laiką suokusi apie atsiprašymą bei susitaikymą, ruošia jaunėlei dar vieną smūgį: planuoja išleisti dvi knygas apie ją, kurių pirmoji pasirodys Meghan labai svarbiu ir jautriu metu – gimdant pirmagimį.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos sesuo Samantha Markle
Sasekso hercogienė Meghan ir jos sesuo Samantha Markle / „Scanpix“ nuotr. ir video kadras

Samantha Markle pasaulyje išgarsėjo būtent tuo, kad nepraleidžia jokios progos apjuodinti ar pakritikuoti į karališkąją šeimą nutekėjusią sesę.

Ji vieną knygą apie Meghan parašė dar prieš šios vestuves su princu Harry, tačiau joje dar atskleidė ne visas paslaptis – šias sudėjo į naują savo knygą „In the Shadows of the Duchess“ („Hercogienės šešėliuose“), kuri bus padalinta į dvi dalis.

Apie planus išleisti dvi knygas, kuriose vargu ar bus galima rasti gerą žodį apie hercogienę, Samantha Markle paskelbė savo „Twitter“ paskyroje.

Įdomu ir tai, kada ji žada išleisti šias knygas – pirmoji dalis pasirodys balandį, būtent tą mėnesį, kada Meghan turi gimdyti. Tad knygos pasirodymas turėtų gerokai apkartinti tokį svarbų moteriai etapą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle pagaliau prakalbo apie savo nėštumą: pasakė, kada gimdys

Antrą knygos dalį Samantha ketina išleisti po kelių mėnesių – birželį.

Samantha užsiminė, kad tose knygose bus nemažai jos nuotraukų su Meghan – jomis esą įrodys, kad sesės iš tiesų bendravo ir buvo artimos, tik ryšys nutrūko Meghan išgarsėjus.

Socialinių tinklų nuotr. /Samantha Markle
Socialinių tinklų nuotr. /Samantha Markle

15min primena, kad Samantha Markle yra Sasekso hercogienės sesuo iš pirmosios jos tėvo santuokos. Joje gimė ir dar viena Thomo Markle'o atžala, sūnus Thomas jaunesnysis – šis taip pat ne saldainiukas. Vyras irgi ne kartą kritikavo jaunėlę seserį, net ragino princą Harry nevesti jos, o ir apskritai turi nemažai bėdų su policija bei priklausomybe kvaišalams. Samantos, Thomo jaunesniojo ir Meghan tėvas yra tas pats, tačiau motinos – skirtingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius