Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle praleido klasės susitikimą: atsiprašė jaudinančiu laišku

Sasekso hercogienė Meghan išsiuntė jautrų laišką buvusioms klasiokėms, su kuriomis mokėsi katalikiškoje mergaičių mokykloje Los Andžele. Moteris atsiprašė, kad šį mėnesį negalėjo dalyvauti klasės susitikime.
Meghan Markle
Meghan Markle / Vida Press ir Scanpix nuotr.

Katalikiška mergaičių mokykla, kurioje mokėsi Meghan Markle, praėjusią savaitę surengė klasės susitikimą, kad galėtų paminėti 20-ties metų sukaktį nuo 1999 m. gegužės 5 d. klasės baigimo. Tačiau šiame susitikime negalėjo dalyvauti Sasekso hercogienė, nes kitą dieną pagimdė sūnų Archie. Pranešama, kad nauja mama nusiuntė atsiprašymo laišką į mokyklą Los Andžele.

„Visi buvo nusivylę, kad neturėjo progos susitikti su Meghan po visko, kas jai nutiko. Bet tuo pačiu visi buvo labai sujaudinti žiniomis apie tai, kad ji pagimdė pirmą britų ir amerikiečių princą. Tik apie tai visi ir kalbėjo“, – sakė viena iš Meghan draugių.

Vida Press nuotr./Meghan Markle klasės albume
Vida Press nuotr./Meghan Markle klasės albume

Kita klasiokė pasakojo, kad visi buvo labai sujaudinti laiško, kurį atsiuntė Meghan. Ją visi prisimena kaip labai išmintingą žmogų, o dabar tuo ji gali pasinaudoti, nes daugiau dėmesio sulaukia, kai yra karališkosios šeimos narė.

Vida Press nuotr./Meghan Markle klasės albume
Vida Press nuotr./Meghan Markle klasės albume

Netrukus po to, kai gimė princas Archie, mokykla paskelbė sveikinimą socialiniame tinkle „Facebook“: „Immaculate Heart High School & Middle School sveikiną absolventę Sasekso hercogienę Meghan Markle ir jos vyrą princą Harry su sūnaus gimimu. Mokyklos bendruomenė linki laimės karališkajai šeimai šio džiugaus įvykio proga!“

15min primena, kad karališkas vaikas pasaulį išvydo gegužės 6-ąją, 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku). Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg.

Gimdymo metu Harry visą laiką buvo šalia Meghan, tiesa, pirmagimio lytis buvo staigmena tiek princui, tiek Meghan. Jie priėmė sprendimą nežinoti vaiko lyties iki pat gimdymo.

Kalbėdamas su žiniasklaida princas Harry sakė, kad su Meghan jaučiasi neapsakomai laimingi ir dėkojo visiems už palaikymą ir meilę.

„Su džiaugsmu pranešu, kad aš ir Meghan šį rytą susilaukėme visiškai sveiko berniuko. Motina ir kūdikis jaučiasi nepaprastai gerai. Tai buvo nuostabiausia patirtis, kokią tik galėjau kada nors įsivaizduoti.

Po kelių dienų laukimo britų princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle ir pasauliui pristatė savo sūnų. Pozuodami su naujagimiu karališkoji pora švytėjo iš laimės ir neslėpė gyvenantys euforijoje.

Prieš susitikimą su žurnalistais princas Harry ir jo žmona Meghan trečiadienį savo naujagimį supažindino su karaliene Elizabeth II. Pirmasis susitikimas vyko Vindzoro pilyje.

VIDEO: Princas Harry trumpam paliko Meghan ir sūnų Archie – besididžiuojančio tėčio elgesys privertė visus kvatotis

Pozuojant fotografams pirmagimį ant rankų laikė princas Harry, o į baltą antklodėlę susuktas kūdikis nė kiek nesibaimino viso dėmesio ir ramiai miegojo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princas Harry ir Meghan Markle švenčia vestuvių metines: pasidalijo niekur neviešintais kadrais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius