-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan prakalbo apie sudėtingą hercogienės gyvenimą: draugai įspėjo netekėti už princo

Neseniai iš karališkojo vizito Afrikoje grįžę Sasekso hercogai ten ne tik dirbo, bendravo su įvairiomis labdaros organizacijomis, dalyvavo susitikimuose su svarbiais asmenimis, bet ir filmavosi trumpame televizijos ITV dokumentiniame filme. Jame buvo įamžintas ne tik poros gyvenimas su sūnumi. Meghan taip pat buvo pasiteirauta apie bulvarinės britų žiniasklaidos kritiką, o Harry – apie nesutarimus su broliu princu Williamu.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kartu su karališkąja pora po įvairias Afrikos šalis keliavo šį dokumentinį filmą kūręs žurnalistas Tomas Bradby. Jis ne tik domėjosi Meghan ir Harry globojamomis labdaros organizacijomis, jų darbu, T.Brabdy šiek tiek palietė ir asmeninį poros gyvenimą.

Žurnalistas turėjo galimybę atvirai pakalbėti tiek su M.Markle, tiek su princu Harry. Neseniai pasirodžius pranešimams apie Harry iškeltą bylą bulvarinei britų žiniasklaidai, T.Bradby Sasekso hercogienės pasiteiravo ir apie tai. Meghan prisipažino dar prieš tuoktuves su vyru, kurį ji vadina tiesiog H, gavusi ne vieną perspėjimą dėl britų bulvarinės spaudos ir to, kad ji „sugriaus tau gyvenimą“, bet į tokias kalbas ji reagavo naiviai.

Meghan apie pažintį su karališkosios šeimos nariu pranešus amerikiečiams draugams, jie buvo „labai laimingi, nes aš buvau laiminga“, bet Britanijoje gyvenę bičiuliai ją perspėjo: „Nedaryk to – britų bulvarinė žiniasklaida sugriaus tau gyvenimą“. Žurnalistui Meghan sakė, kad būdama tipine amerikiete, ji į tai pažiūrėjo „labai naiviai“ ir tada dar nesuprato šių draugų žodžių rimtumo.

Vida Press nuotr./Meghan Markle
Vida Press nuotr./Meghan Markle

Motinystės džiaugsmais besimėgaujančiai Meghan sunkiausias laikotarpis buvo metai po vestuvių. Nuolat kritikuojama ir peikiama, ji stengėsi „prisijaukinti tą britams būdingą liūdnų emocijų slėpimą“, bet tai padarė labai daug žalos jos viduje.

„Niekada nemaniau, kad bus lengva, bet galvojau, kad bus elgiamasi sąžiningai, o su tai man sunkiausia susitaikyti“, – žurnalistui sakė ji.

T.Bradby Sasekso hercogienei uždavė iš pirmo žvilgsnio labai paprastą klausimą – kaip ji jaučiasi?

„Dėkoju, kad pasiteiravai, nes nedaug žmonių klausia, ar man viskas gerai. Tai, kas vyksta už uždarų durų, yra tikra“, – tęsė Meghan.

Tada T.Bradby pridūrė: „Tai atsakymas būtų, kalbant sąžiningai, kad ne viskas gerai? Kad tai iš tiesų buvo sunku?“

„Taip“, – atsakė M.Markle, kurios akyse sutvisko ašaros.

Princas Harry, kitaip nei jo žmona, britų bulvarinę žiniasklaidą puikiai pažįsta, tačiau tai nereiškia, kad spaudos kišimasis į jo šeimos gyvenimą jam įtakos nedaro. Pasak jo, pranešimai, kad ir kokie jie būtų, „skaudina, ypač, kai tai nėra tiesa“. Tačiau Sasekso hercogas sakė nepasiduosiantis „jo mamą pražudžiusiam žaidimui“.

Prieš vizitą į Angoloje esančius minų laukus, Harry tikino, kad viskas, ką jis daro, primena jam princesę Dianą. Tačiau žiniasklaidos jam ir jo žmonai skiriamas dėmesys ir „kartu su tuo jaučiamas spaudimas“ reiškia, kad jam „deja, primenami ir blogi dalykai“. Pasak princo Harry, fotoaparatų blykstės ir jų skleidžiami garsai jam yra „blogiausias priminimas apie jos gyvenimą“.

Vida Press nuotr./Princas Harry
Vida Press nuotr./Princas Harry

Sasekso hercogas užsiminė ir apie istorijas, parašytas apie jo ir brolio princo Williamo nesutarimus. Pasak jo, jos yra „sukurtos iš nieko“.

Harry pridūrė, kad jis ir Williamas šiuo metu tikrai yra „pasukę skirtingais keliais“, bet, nepaisant to, jie visada bus vienas kitam reikalingi.

„Nebesimatome taip dažnai kaip anksčiau, nes esame užsiėmę, bet labai jį myliu, – tęsė jis. – Dauguma dalykų atsiranda lygioje vietoje, bet, suprantat, būdami broliai patiriame ir gerų, ir blogų dienų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius