Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 09 /2020 03 10

Išsiskyrė vos kelioms dienoms: sužadėtuves atšaukusios Amandos Bynes širdis vėl užimta

Su mylimuoju Paulu Michaelu praėjus vos trims savaitėms nuo sužadėtuvių išsiskyrusi buvusi amerikiečių aktorė ir laidų vedėja, skandalingai pagarsėjusi 33-ejų Amanda Bynes vieniša pabuvo vos kelias dienas. Socialiniame tinkle ji pasidalijo nemažai klausimų pažėrusia savo ir minėto mylimojo nauja bendra nuotrauka.
Amanda Bynes ir Paulas Michaelas
Amanda Bynes ir Paulas Michaelas / Asmeninio albumo ir Vida Press nuotr.

A.Bynes ir P.Michaelas susižadėjo 2020-ųjų vasario 14-ąją, šv. Valentino dieną.

Tačiau pirmadienį „People“ pranešė, kad jie jau nebe kartu. Taigi, pora sužadėtinių statusu tepasidžiaugė tris savaites.

Apie tai, kad pasuko skirtingais keliais, liudijo ir žvaigždės instagramo paskyra. A.Bynes iš jo ištrynė visas bendras savo ir P.Michaelo nuotraukas, taip pat ir įrašą, kuriuo pranešė apie sužadėtuves.

Žinią apie išsiskyrimą su Amanda žiniasklaidai patvirtino ir pats P.Michaelas.

„Tačiau nepaisant to, aš ją myliu, ji mano geriausia draugė“, – pridūrė jis.

Tiesa, jau po kelių dienų toje pačioje instagramo paskyroje pasirodė bendra A.Bynes ir P.Michaelo nuotrauka su prierašu „Mano meilė“. Rodos, vienas be kito mylimieji ištvėrė vos kelias paras.

Nėra žinoma, ar A.Bynes ir P.Michaelas atnaujino ne tik santykius, bet ir sužadėtuves. Jei vis dėlto įvyko priešingai, buvusios aktorės artimieji nemano, kad ši pora nužengs prie altoriaus, rašo Eonline.com.

View this post on Instagram

My love ????

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

15min primena, kad paauglystėje A.Bynes buvo itin populiari aktorė. Ji suvaidino tokiuose filmuose kaip „Mergina vaikino kelnėse“, „Ko nori mergina“, „Lengvabūdė pirmūnė“, „Sidnė Vait“ ir kt. Deja, bet Holivudo viršūnėje ji išbuvo neilgai.

A.Bynes karjera ristis žemyn pradėjo po to, kai ji buvo sulaikyta neblaivi prie vairo. Jei to dar nebūtų gana, ji sukėlė kelias avarijas ir pabėgo iš įvykio vietos, vėliau buvo policijos areštuota dėl narkotikų.

Pernai A.Bynes baigė mokslus Mados, dizaino ir prekybos institute ir apsigyveno blaiviais vadinamuose namuose, skirtuose priklausomybes besigydantiems asmenims. Tačiau gruodį, kaip skelbė Eonline.com, A.Bynes iš jų išsikraustė ir nusprendė pagalbos siekti pati.

Tuo metu šaltinis paaiškino, kad A.Bynes tiek psichologiškai, tiek fiziškai yra sveika, jaučiasi gerai ir yra pasiryžusi pasveikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius