-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikos rinktinės vartininkas Guillermo Ochoa Ibisoje vedė modelį Karlą Morą

Praėjusį savaitgalį Meksikos rinktinės vartininkas Guillermo Ochoa (31 m.) vedė modelį Karlą Morą – pora savo vestuves iškėlė Ispanijai priklausančioje Ibisos saloje.
Guillermo Ochoa ir Karla Mora (pora dešinėje)
Guillermo Ochoa ir Karla Mora (pora dešinėje) / „Instagram“ nuotr.

Guillermo Ochoa ir Karla Mora amžinos meilės priesaiką vienas kitam ištarė ant jūros kranto, apsupti net kelių šimtų draugų, artimųjų bei kolegų akivaizdoje.

Poros vestuvėse dalyvavo ir Meksikos futbolo rinktinėje kartu su Ochoa žaidžiantys Diego Reyesas, Raulis Jimenezas ir Andresas Guardado. Šventėje taip pat buvo galima išvysti ir garsų Meksikos dainininką Diego Bonetą, aktorę Sofią Castro, kuri yra Meksikos prezidento podukra, bei kitas Meksikos įžymybes.

Nuotaka per vestuves vilkėjo nėriniuotą suknelę, palaidus plaukus buvo padabinusi ilgu nuometu, o jaunikis puošėsi taip pat baltu kostiumu.

A post shared by TheMVTO (@themvto) on

A post shared by OchoaDaily (@ochoadaily) on

Ką tik vyru ir žmona tapę Guillermo Ochoa ir Karla Mora kartu septynerius metus. Pora augina du vaikus – dukrą Luciana (4 m.) ir sūnų Luciano (2 m.).

Ką tik sutartį su Belgijos klubu „Standard Liège“ pasirašęs, o iki tol Ispanijoje žaidęs vartininkas prieš sutikdamas Karlą susitikinėjo su Meksikoje labai garsia aktore ir dainininke Dulce Maria – jiedu skirtingais keliais pasuko 2007 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius