Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melanios Trump biografijoje – detalės apie santykius su vyru: poros miegamieji – skirtinguose aukštuose

Melania Trump miega atskirai nuo vyro, turi specialią grožio procedūroms skirtą patalpą, nesutaria su prezidento Donaldo Trumpo dukra Ivanka – šios ir kitos intriguojančios pirmosios JAV ponios gyvenimo detalės nagrinėjamos naujausioje knygoje „Free, Melania“. Neoficialios biografijos autorė CNN reporterė Kate Bennett atskleidė, kokią įtaką 49-erių M.Trump daro JAV prezidento administracijai ir kitiems Baltųjų rūmų darbuotojams.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir pirmoji JAV ponia Melania Trump
JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir pirmoji JAV ponia Melania Trump / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Melania Trump

Ką tik lentynose nugulusioje beveik 300 puslapių knygoje nagrinėjamas M.Trump gyvenimas „nuo pat vaikystės Slovėnijoje iki šių dienų Baltuosiuose rūmuose“, rašo „Daily Mail“. Jos autorė nepraleido progos įsigilinti ir į santykius su sutuoktinio vaikais – ypatingai su Ivanka Trump.

Biografijos ištraukose atskleidžiama, kad D.Trumpo dukra su jo žmona sutaria ne itin gerai, o to priežastis – I.Trump pareigos. Pastarosios darbai, dažniausiai susiję su žmogaus teisėmis, yra tai, ko įprastai tikimasi iš pirmosios JAV ponios. Moterys ėmė nesutarti, nes nepasidalino darbais, rašė autorė.

K.Bennett yra įsitikinusi, kad M.Trump garsusis lietpaltis, ant kurio nugaros puikavosi užrašas „Man tikrai nerūpi, o tau?“ („I really don’t care, do u?“) iš tiesų buvo skirtas I.Trump.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump
AFP/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump

„Vis dar tikiu, kad šis lietpaltis buvo lyg spjūvis į veidą Ivankai ir jos nuolatiniams bandymams įsitraukti į pozityvius administracijos reikalus“, – tęsė autorė. Tuo tarpu Baltieji rūmai ir pati M.Trump tikina, kad ant lietpalčio parašyta žinutė buvo skirta „žmonėms ir kairiajai žiniasklaidai, kuri manęs nesiliauja kritikavusi“.

„Noriu jiems parodyti, kad man nerūpi. Galite kritikuoti, sakyti, ką norite, bet dėl to nesiliausiu dariusi man svarbių dalykų“, – sakė nuolat karčių žodžių ne tik dėl savo aprangos pasirinkimų sulaukianti pirmoji JAV ponia.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Melania Trump (2011 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Melania Trump (2011 m.)

Kai 2005-aisiais dar Knauss pavardę turėjusi Melania ištekėjo už D.Trumpo, kuriam tai buvo trečioji santuoka, jo dukrai I.Trump buvo 23-eji. Nepaisant tarp dviejų moterų iškart atsiradusios įtampos, jos, kaip teigiama, ne kartą buvo suvienijusios jėgas siekiant pakeisti prezidento poziciją kai kuriais kontroversiškais klausimais. Vienas tokių – itin daug kritikos sulaukusi migrantų vaikų atskyrimo nuo jų šeimų, nelegaliai kirtusių JAV ir Meksikos sieną, politika.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ivanka Trump
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ivanka Trump

Knygoje taip pat atskleidžiama daugiau detalių apie M.Trump 2018-ųjų gegužę užklupusias sveikatos bėdas. Skelbiama, kad ligoninėje moteris praleido savaitę. Išrašyta iš jos, viešumoje ji nesirodė dar 20 dienų. Tuo metu Baltieji rūmai išplatino pranešimą, kad pirmajai šalies poniai buvo „atlikta embolizacija, skirta nepiktybiniam inkstų sutrikimui pagydyti“. Tačiau pirmosios JAV ponios artimiausi bičiuliai tikino, kad moters sveikatai buvo iškilusi didelė grėsmė, jie baiminosi, kad M.Trump gali netekti inksto.

„Melaniai atlikta procedūra tikrai nebuvo nereikšminga – kažkokio darinio embolizacija, mažo ar didelio, kai jis yra netoli inksto, kaip galėjo būti jos atveju, yra pavojinga ir sudėtinga procedūra“, – tęsiama knygoje.

Pasak jai artimo šaltinio, M.Trump ilgai kentė stiprų skausmą, o tai kėlė nerimą, jog sėkmingai pasveikti moteriai nepavyks, ji neteks inksto.

Vida Press nuotr./JAV prezidentas Donaldas Trumpas, pirmoji JAV ponia Melania Trump ir jų sūnus Barronas
Vida Press nuotr./JAV prezidentas Donaldas Trumpas, pirmoji JAV ponia Melania Trump ir jų sūnus Barronas

M.Trump, pasak K.Bennett, yra viena labiausiai asmeninį gyvenimą slepiančių pirmųjų JAV ponių šalies istorijoje. Ji retai kada dalija interviu televizijoms, jos neišvysime žurnalų puslapiuose ar ant jų viršelių, be to, visas M.Trump socialinių tinklų paskyras tvarko jos darbuotojai. Tačiau tai nesumažino visuomenės domėjimosi ja.

Dažniausiai visi kalba apie tai, kad didžiausiu prioritetu savo gyvenime ji laiko 13-metį sūnų Barroną. Amerikiečiams D.Trumpą išrinkus prezidentu, jo žmona į Baltuosius rūmus kraustytis neskubėjo – moteris laukė, kol Niujorke mokyklą lankiusiam sūnui baigsis mokslo metai. Kad paauglys prezidento rezidencijoje jaustųsi kaip namuose, M.Trump net pakeitė Baltųjų rūmų boulingo kambario interjerą, o nuo neigiamos žiniasklaidos jį saugo neleisdama Barronui naudotis socialiniais tinklais.

M.Trump įrodė esanti rūpestinga motina, tačiau kiek kitokie santykiai sieja ją ir vyrą – anksčiau buvo skelbiama, kad sutuoktiniai naktis leidžia atskiruose kambariuose, tačiau dabar K.Bennett tikina sužinojusi, kad tamsiuoju paros laiku sutuoktiniai laiką leidžia gerokai toliau vienas nuo kito – jųdviejų miegamieji yra skirtinguose Baltųjų rūmų aukštuose. D.Trumpo kambarys yra antrame aukšte, o jo žmonos – trečiame.

Pirmoji JAV ponia taip pat turi atskirą grožio procedūroms skirtą patalpą, kurioje jai atliekamas makiažas ir šukuojami plaukai, bei sporto salę su pilateso pratimams atlikti skirtais treniruokliais.

Vieno darbo iš M.Trump I.Trump neatėmė – tai rūpinimusi Baltųjų rūmų kalėdiniu dekoru. Neseniai pristatyta, kad šiemet prezidento rezidencija šventėms papuošta laikantis patriotiškos temos „Amerikos dvasia“.

Pasidairykite po šventiškai papuoštus Baltuosius rūmus:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius