-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelo Jacksono vaikus auklės jo motina

Birželio 25 dieną Los Andžele mirusio dainininko Michaelo Jacksono vaikus augins jo motina Katherine Jackson.
Michaelo Jacksono vaikai viešumoje rodydavosi tik prisidengę veidus kaukėmis.
Michaelo Jacksono vaikai viešumoje rodydavosi tik prisidengę veidus kaukėmis. / „Scanpix“ nuotr.

Tai pranešė šeimos advokatas Brianas Oxmanas, rašo „The Guardian“. Mirdamas popkaralius paliko tris vaikus – Pince'ą Michaelą, Paris Michael Katherine ir Prince'ą Michaelą II.

„Greičiausiai vaikus auklės ponia Jackson. Ji labai myli anūkus“, – pareiškė B.Oxmanas. Šiuo metu visi trys vaikai yra Los Andžele, o juos prižiūri auklė. Šeimos atstovas pažymėjo, kad vaikai nesilankė ligoninėje, į kurią ketvirtadienį dėl sustojusios širdies buvo atvežtas tėvas. Kaip greitai vaikai persikraustys pas senelę, advokatas nepatikslino.

Prince'o Michaelo ir Paris Michael Katherine motina yra medicinos seselė Debbie Rowe, su kuria M.Jacksonas susituokė 1996-aisiais. 1999-aisiais pora išsiskyrė ir D.Rowe atsisakė motinystės teisių, o vaikų auklėjimu užsiėmė tik dainininkas. Prince'as Michaelas II buvo pradėtas su surogatine motina, kurios tapatybė slepiama. Žinoma tik tiek, kad berniukas niekada nesimatė su ja.

M.Jacksonas mirė būdamas 50 metų. Advokatas ir dainininko artimieji įtaria, kad staigią mirtį galėjo sukelti piktnaudžiavimas stipriais nuskausminamaisiais, kuriuos M.Jacksonas vartojo rengdamasis koncertų turui Londone. Tikslią mirties priežastį turintys nustatyti specialistai gali užtrukti nuo kelių dienų iki kelių savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius