-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mickey Rourke‘as: „Ir žvaigždės gali būti padugnėmis“

Holivudo legenda tapusiam 57-erių aktoriui Mickey Rourke‘ui 2008-aisiais iš šešėlio į kino pasaulio aukštumas padėjo grįžti mažo biudžeto filmas „Imtynininkas“ (angl. „The Wrestler“), o ką tik pasirodžiusiame filme „Geležinis žmogus 2“ jis atliko spalvingą rusų išradėjo vaidmenį.
Mickey Rourke'as
Mickey Rourke'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalas „Parade“ aktoriaus pasiteiravo, ar dabartinė sėkmė kine reiškia, kad su amžiumi pasikeitė anksčiau kūrybines komandas gąsdinęs jo charakteris? Juk jis ne tik garsėjo grubumu, bet ir buvo metęs kino karjerą dėl bokso.

„Man nesvarbu, ar projektas didelio, ar mažo biudžeto. Kartais nepriklausomos kino juostos būna pernelyg sudėtingo siužeto ir jas apskritai sunku suvokti. Tai neteisinga, juk kinas daugeliui žmonių tiesiog būdas pamiršti, kokiame mėšle jie iš tiesų gyvena“, – nevynio-damas žodžių į vatą teigė aktorius.

Kinas – daugeliui žmonių tiesiog būdas pamiršti, kokiame mėšle jie iš tiesų gyvena.Jis visiškai rimtai pasakojo, kad filmuodamasis „Imtynininke“ net neturėjo savo kėdės. „O filmuojantis „Geležiniame žmoguje“, kai pirmą dieną paprašiau puodelio kapučino, manęs tuoj pat pasiteiravo „kokios rūšies kapučino norėčiau“, – juokėsi M.Rourke'as.

„Scanpix“ nuotr./Mickey Rourke'as su mergina Anastasija Makarenko
M.Rourke'as su mergina Anastasija Makarenko

Aktorius tikino, kad jam žodis žvaigždė tėra raidžių rinkinys, o iš tiesų jis gerbia vos keletą kino verslo atstovų ir aktorių.

„Galite būti visiška padugne ir kartu sušikta garsia žvaigžde. Kai kurie aktoriai  yra gerbiami dėl to, kad filmas, kuriame jie nusifilmavo, uždirbo 200 milijonų baksų. Bet jie vis tiek yra tikras šlamštas. Jų negerbiu, anksčiau dažniausiai sakydavau jiems tai į akis“, – savo kritišką požiūrį aiškino M.Rourke'as. Jis pridūrė supratęs, kad taip nebeturi elgtis, nes tai – verslas.

„Jei pataikausite reikiamam žmogui, nusifilmuosite viename dviejuose padoriuose filmuose ir jūsų karjera prasitęs dar dešimtmečiui. Taigi dabar aš užsičiaupiau ir tiesiog rūpinuosi savo šunimis“, – ironizavo kino veteranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius