Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retai kartu pasirodanti Kembridžo karališkoji šeima nuo pandemijos „pabėgo“ į teatrą

Nors ir kasdien gyvenantis su titulu, tačiau išliekantis tėčiu, kuris prieš šventes nori nustebinti savo vaikus. Taip pasaulis sureagavo į retą karališkosios Kembridžo šeimos apsilankymą viešumoje.
Karališkoji šeima apsilankė Londono teatre
Karališkoji šeima apsilankė Londono teatre / „Scanpix“ nuotr.

Princas Williamas su žmona, Kembridžo hercogiene Kate ir trimis jų atžalomis George'u, Charlotte ir mažiausiuoju Louisu prieš gražiausias metų šventes savo, kaip ir viso pasaulio, apribotą kasdienybę prasklaidė vizitu į teatrą.

Žinoma, išskirtinis pasirodymas pandemijos laikotarpiu buvo rodomas laikantis visų saugumo priemonių. Žengdama raudonu kilimu karališkoji šeima ir jų palyda kaukių nedėvėjo, tačiau veidus slėpė visi teatro darbuotojai, svečiai, kūrybinė komanda.

„Scanpix“ nuotr./Karališkoji šeima apsilankė Londono teatre
„Scanpix“ nuotr./Karališkoji šeima apsilankė Londono teatre

Pasirodymą karališkoji šeima stebėjo iš privataus balkono. O prieš pat „Pantoland“ pastatymą į sceną žengė ir princas Williamas, išreiškęs pagarbą neseniai nuo Alzheimerio mirusiai aktorei Dame Barbara Windsor, kuri pasaulį paliko būdama 83-ejų

Tęsdamas kalbą princas Williamas dėkojo šiuo metu itin sudėtingomis sąlygomis dirbantiems medikams, mokytojams, savanoriams, kariams ir mokslininkams, kurie dirba prie vakcinos išradimo. Jų dėka, tęsė princas, pasaulis gali suktis toliau ir taip atsiranda galimybė mėgautis tuo, kas anksčiau buvo lengviau prieinama ir įprasta.

Šis retas vizitas, žinoma, susilaukė tarptautinio dėmesio, o pasirodžius nuotraukos, kaip ir kiekvieną kartą, palydimos susižavėjimu karališkosios šeimos artumu.

Apsilankymo teatre vaizdai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius