-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mila Kunis apie buvusio mylimojo Macaulay Culkino šlovę: „Su juo nebuvo įmanoma praeiti gatve“

Aktorė Mila Kunis (32 m.) naujame interviu prisiminė savo gyvenimo etapą, kai buvo kultinės Kalėdų komedijos „Vienas namuose“ žvaigždės Macaulay Culkino (35 m.) mergina – dėmesys, kurio iš aplinkinių sulaukė dar vaikystėje išgarsėjęs aktorius, buvo beprotiškas.
Macaulay Culkinas ir Mila Kunis
Macaulay Culkinas ir Mila Kunis / Vida Press nuotr.

Mila Kunis su Macaulay Culkinu susitikinėti pradėjo 2002-aisiais, kai jai buvo 18 metų. Pora kartu praleido aštuonerius metus – skirtingais keliais jiedu pasuko 2010-ųjų pabaigoje.

„Jis buvo didžiulė žvaigždė, su juo nebuvo įmanoma praeiti gatve. Jis visada labai keistai traukė žmones. Gerbėjai tiesiog rėkdavo – jie nežinojo, kaip kitaip reaguoti. Tai nebuvo normali reakcija pamačius garsenybę – gerbėjai į jį reaguodavo labai nenormaliai“, – apie buvimą greta Macaulay Culkino radijo laidoje „The Howard Stern Show“ pasakojo Mila Kunis, kuri šiuo metu laukiasi antrojo vaiko su savo vyru Ashtonu Kutcheriu.

Pats Macaulay Culkinas neseniai duotame interviu taip pat kalbėjo apie varginantį dėmesį, nuo kurio jis kaip įmanydamas stengiasi pabėgti „visą savo kaip suaugusiojo gyvenimą“ – ne veltui šiuo metu jis gyvena ne JAV, o Prancūzijoje.

„Aš nuoširdžiai to (dėmesio) nenoriu. Taip buvo visą mano kaip suaugusiojo gyvenimą. Pradedi elgtis kaip medžiojamas grobis, visą laiką skenuoji horizontą. Tai labai keista per pasimatymus, nes atrodo, kad tu nekreipi dėmesio į (merginą, su kuria esi)“, – neseniai „The Guardian“ sakė Macaulay Culkinas.

„Scanpix“ nuotr./Macaulay Culkinas ir Mila Kunis (2009 m.)
„Scanpix“ nuotr./Macaulay Culkinas ir Mila Kunis (2009 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius