Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mila Kunis paaiškino, kodėl anksčiau prisistatydavo esanti rusė, o ne ukrainietė

Ukrainietiškų šaknų turinti amerikiečių aktorė Mila Kunis (38) ir jos vyras Ashtonas Kutcheris (44) neseniai kreipėsi į žmones su prašymu palaikyti Ukrainą ir kiek įmanoma prisidėti prie paramos. Pavyzdį parodė ir patys, o Mila teigė, kad didžiuojasi būdama ukrainietė. Vis dėlto naujame interviu ji atskleidė, kad daliai žmonių apie savo tautybę melavo – prisistatydavo ruse, rašo independent.co.uk.
Mila Kunis, Kijevas
Mila Kunis, Kijevas / Vida Press ir 123RF.com nuotr.

Mila Kunis gimė Ukrainoje 1983 m. ir gyveno joje iki pat Sovietų Sąjungos žlugimo 1991 m. Kai merginai buvo septyneri, ji su šeima emigravo į Los Andželą.

Vis dėlto naujame interviu laidai „Conversations Above the Noise“ M.Kunis prisipažino, kad aplinkiniams anksčiau pasiteiravus, kokia jos tautybė, moteris išsisukinėdavo.

„Žmonės sakydavo: „O, tu tokia rytų europietė“. O aš atsakydavau: „Aš iš Los Andželo! Ką jūs turite omenyje?“, – pokalbio metu prisiminė aktorė.

M.Kunis prisipažino, kad dėl to, jog taip stipriai save tapatino su amerikiečiais, ilgą laiką buvimas ukrainiete jai nebuvo „svarbus“, nors Ukrainoje turi artimų draugų ir lankėsi joje su savo vyru, aktoriumi Ashtonu Kutcheriu.

Mila taip pat pat atskleidė, kad buvo ir etapas, kai žmonės paklausus jos kilmės, ji atsakydavo, kad yra rusė. Tam yra ir priežastis.

„Kai tik atvykau į JAV ir sakydavau, kad esu iš Ukrainos, pirmas klausimas būdavo: „Kur yra Ukraina?“ Tada turėdavau paaiškinti, kurioje žemėlapio vietoje yra Ukraina, ir mane tai vargino“, – priežastį, kodėl sakydavo esanti rusė, nurodė M.Kunis.

Mila pasakojo greitai supratusi, kad jei pasakys, jog yra iš Rusijos, žmonės ją tiesiog lengviau supras.

„Galvojau – puiku, tiesiog pasakysiu žmonėms, kad esu iš Rusijos“, – kalbėjo ji.

Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis
Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis

M.Kunis prisipažino, kad jos požiūris pasikeitė ypač tą akimirką, kai Rusija įsiveržė į Ukrainą.

„Tai atsitiko ir aš negaliu išreikšti ar paaiškinti, kas mane užklupo, bet staiga pajutau: „Dieve mano, jaučiuosi taip, tarsi ką tik būtų išplėšta dalis mano širdies“. Tai buvo pats keisčiausias jausmas“, – atviravo aktorė.

Stopkadras/Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis
Stopkadras/Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis

Mila patikino, kad daugiau niekada žmonėms neteigs, kad yra kilusi iš Rusijos.

„Po velnių, ne. Aš iš Ukrainos!“ – interviu metu sušuko aktorė.

M.Kunis ir A.Kutcheris per neilgą laiką jau surinko daugiau kaip 15 mln. eurų nukentėjusiems nuo Rusijos ir Ukrainos konflikto pabėgėliams.

Sutuoktiniai paskelbė, kad ir jie patys paaukos iki 2 mln. dolerių, jog užtikrintų didesnę humanitarinę pagalbą Ukrainos pabėgėliams. Socialiniuose tinkluose pasirodžiusiame vaizdo įraše M.Kunis sakė, kad šiame pasaulyje „nėra vietos tokiam neteisingam išpuoliui prieš žmoniją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius