-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus pretenduoja į žurnalo „Time“ Metų žmogaus titulą

Miley Cyrus pavardė atsidūrė tarp pasaulio lyderių ir filantropų vardų žurnalo „Time“ pretendentų į Metų žmogaus titulą sąraše.
Miley Cyrus „iHeartRadio“ muzikos festivalyje
Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Miley Cyrus MTV
21-erių popmuzikos žvaigždė neseniai liko trečia per internete žurnalo surengtą balsavimą dėl Metų žmogaus – iš dalies dėl įsilaužėlių ir gerbėjų armijos – ir dabar redaktoriai nusprendė, kad reiktų svarstyti jos kandidatūrą dėl geidžiamo metų pabaigos numerio viršelio.

M.Cyrus varžysis su Sirijos diktatoriumi Basharu al Assadu, „Amazon“ vadovu Jeffu Bezosu, popiežiumi Pranciškumi, JAV prezidentu Baracku Obama (pernai jis buvo išrinktas Metų žmogumi) ir Irano prezidentu Hassanu Rouhani.

Skaitytojai internete Metų žmogumi išrinko Egipto gynybos ministrą generolą Abdul Fattahą al Sisi, kuris per šį balsavimą įveikė Turkijos premjerą Recepą Tayyipą Erdoganą.

„Time“ Metų žmogus bus paskelbtas trečiadienį.

MTV paskelbė Miley Cyrus Metų atlikėja

Belaukiant žinių iš „Time“ stovyklos Miley Cyrus turi ir kitų priežasčių džiūgauti – MTV ją paskelbė Metų atlikėja.

Miley Cyrus kratydama sėdynę ir kaišiodama liežuvį pakilo į viršūnę, o stulbinantis duetas su Robinu Thicke'u per MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremoniją buvo tarp daugiausia kalbų sukėlusių šiemetinių kultūrinių įvykių.

MTV pirmadienį paskelbė, kad garsusis duetas šiemet buvo labiausiai žiūrima vaizdo medžiaga kanalo interneto svetainėse. Be to, MTV puslapis, skirtas M.Cyrus, sulaukė daugiau lankytojų nei bet kurio kito atlikėjo tinklalapis.

Be „We Can't Stop“ dideli M.Cyrus hitai buvo daina „Wrecking Ball“ ir albumas „Bangerz“, be to, ji pasirodė „Saturday Night Live“ ir MTV Europos muzikos apdovanojimų šou.

Robinas Thicke'as ir Miley Cyrus
Robinas Thicke'as ir Miley Cyrus

Geriausią MTV metų atlikėją renka kanalo bosai. Pernai jie šį titulą skyrė „One Direction“, o užpernai – Katy Perry. MTV muzikos ir talentų programų strategijos vadovė Amy Doyle sakė, kad šiemet M.Cyrus buvo lengvas pasirinkimas.

„Ji dominavo muzikos populiariausiųjų sąrašuose ir kritikų sąrašuose, ir tuo pačiu metu sukūrė vienus įsimintiniausių metų momentų“, – sakė A.Doyle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius