Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonierė Susan Boyle panoro įsidarbinti kasininke

Projekte „Britain's Got Talent“ išgarsėjusi dainininkė Susan Boyle, kurios turtas vertinamas 33 mln. JAV dolerių, susidomėjo kasininkės darbu, skelbia „People“.
Susan Boyle
Susan Boyle / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Susan Boyle

Praėjusią savaitę Susan Boyle, vitrinoje pastebėjusi skelbimą apie ieškomą darbuotoją, užsuko į Blakberne (Škotija) esantį lažybų punktą „Ladbrokes“. Čia ji užpildė anketą dėl kasininkės darbo, už kurį jai būtų mokamas minimalus atlyginimas.

„Mes buvome šokiruoti, – sakė „Ladbrokes“ atstovė Jessica Bridge. – Kartą ji jau bandė pas mus gauti darbą, dar prieš išgarsėdama, taigi smagu matyti, kad ji vis dar svajoja čia dirbti.“

Kartą ji jau bandė pas mus gauti darbą, dar prieš išgarsėdama, – sakė „Ladbrokes“ atstovė.

Blakberno, kuriame gyvena 52-ejų dainininkė, gyventojai tvirtina, kad kasininkės darbo ji ieškosi ne dėl finansinių problemų. Esą Susan Boyle pinigai visai nerūpi, ji yra labai paprasta ir tiesiog norėjo susirasti kokios nors veiklos, kur galėtų bendrauti su žmonėmis.

Vis tik abejojama, ar Susan Boyle gaus kasininkės darbą – kovą prasideda jos koncertinis turas po Didžiąją Britaniją, taigi vargu ar darbdavys sutiks suteikti jai dviejų mėnesių trukmės atostogas.

Susan Boyle išgarsėjo prieš penkerius metus, kuomet savo balsu sužavėjo ne tik „Britain's Got Talent“ žiūrovus, bet ir visą pasaulį. Nuo tada ji išleido šešis albumus ir du kartus buvo nominuota „Grammy“ apdovanojimui.

VIDEO: Susan Boyle – „Perfect Day“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius