-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonų vertas Amy Winehouse palikimas keliaus šeimai, buvęs vyras liks be nieko

Antradienį kremuota britų dainininkė Amy Winehouse paliko apie 10 mln. svarų sterlingų (apie 39 mln. Lt) turto.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk žiniomis, buvęs 27-erių velionės sutuoktinis Blake‘as Fielderis-Civilis, kuris, kaip manoma, įpainiojo A.Winehouse į priklausomybių liūną, liks be skatiko. Teigiama, kad dainininkė iškart po jų skrybų 2009-aisiais atliko visas reikiamas teisines procedūras, kad buvęs mylimasis negalėtų pretenduoti į jos turtą.

Šių metų balandį leidinio „Sunday Times“ išplatintame britų turtingųjų sąraše rašoma, kad A.Winehouse turtas vertas 6 mln. svarų sterlingų (apie 23,4 mln. Lt). Tačiau per kelis mėnesius jis spėjo gerokai paaugti, o po atlikėjos mirties prekyba jos įrašais dar suaktyvėjo.

Britų žurnalistų kalbinti teisės ekspertai tvirtino, kad A.Winehouse turtai bus padalinti jos artimiausiems šeimos nariams – motinai Janis, kuri kenčia nuo daugybinės sklerozės, tėvui Mitchui ir vyresniam broliui Alexui.

Dainininkės tėvai išsiskyrė, kai Amy tebuvo devyneri. „Nemanykite, kad viskas bus labai paprasta ir teisinga. Janis yra labai miela, tačiau ji itin nuolanki ir ne geriausios sveikatos, o Mitchas mėgsta viskuo pasirūpinti pats“, – apie pinigų dalybas sakė šeimos draugas. Vien A.Winehouse namai Londono Kamdeno rajone kainuoja 2,5 mln. svarų sterlingų (apie 9,8 mln. Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius