Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mirė žinomas Džeko Sperou personažu persirenginėjęs vyras: tragedija įvyko išplaukus irklente

Rugsėjo 14 dieną amerikietis Joshua Hensley, kuris dar žinomas dėl persirenginėjimo Džeko Sperou personažu, mirė išplaukęs stebėti saulėlydžio savo irklente. Pranešama, kad vyro kūną pirmadienį rado vietiniai pareigūnai.
Joshua Hensley
Joshua Hensley / „Facebook“ nuotr.

Amerikiečių aktoriaus Johnny Deppo personažą įkūnijęs amerikietis tragiškai mirė išplaukęs stebėti saulėlydžio. Pranešama, kad vyro kūnas buvo rastas praėjus dviem dienoms po to, kai jis buvo pastebėtas plaukiantis savo irklente Floridos valstijos upe.

Patyręs irklentininkas vandenyje praleisdavo nemažai laiko, tačiau šį kartą negrįžo atgal į krantą. Floridos pareigūnai svarsto, kas nutiko vyrui, kuris buvo taip stipriai gerbiamas ir mylimas vietinių gyventojų.

„Facebook“ nuotr./Joshua Hensley
„Facebook“ nuotr./Joshua Hensley

Citrus apygardos pareigūnai pirmadienį atskleidė, kad Joshua kūnas šeštadienį vis dar nebuvo rastas. Taip pat buvo skelbiama, kad parko reindžeriams jau anksčiau kilo įtarimų dėl vyro likimo. Šie atkreipė dėmesį, kad Joshua mašina buvo palikta stovėjimo aikštelėje per naktį.

Apygardos pareigūnai vyro kūno ieškojo visur, tačiau pirmosios paieškos buvo bevaisės. Galiausiai praėjus vos trims valandoms buvo pranešta, kad vyro kūnas buvo rastas Kings Bay vandenyse.

Citruso apygardos šerifo tarnybos atstovas teigė, kad valdžios institucijos šiuo metu tiria įvykį ir išreiškia užuojautą dėl žuvusio vyro mirties.

„Facebook“ nuotr./Joshua Hensley
„Facebook“ nuotr./Joshua Hensley

„Mes reiškiame nuoširdžią užuojautą Joshua šeimai ir draugams šiuo sunkiu metu. Kapitonas Džekas buvo dievinama bendruomenės figūra ir mes jo ilgėsimės“, – socialiniame tinkle rašė atstovas spaudai.

Garsiu personažu mėgstančiam persirengti vyrui priklausė nuosava irklavimo bendruomenė „Big Foot Paddle Boards“, kurioje jis taip pat kūrė specialiai klientams pritaikytas lentas ir baidares.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius