-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis tapo nepageidaujama draugės vestuvėse: „Ji manė, kad būsiu per graži“

Internete plinta neeilinė istorija – modelis iš Vokietijos pasiguodė, kad artima draugė atšaukė jai skirtą kvietimą į vestuves. Priežastis netikėta – nuotaka pamanė, kad ji „atrodys per gerai“ su suknele, kurią bičiulei pati ir parinko.
Modelis Alena tapo nepageidaujama draugės vestuvėse
Modelis Alena tapo nepageidaujama draugės vestuvėse / „Instagram“ (@alenayildiz) nuotr.

Iš Vokietijos miesto Heidelbergo kilusi Alena „TikTok“ vaizdo įraše paaiškino, kad vestuvėms besiruošianti artima draugė pati jai išrinko drabužį, kurį turėjo dėvėti per artėjančią šventę.

Nuotaka Alenai parūpino mėlynos ir rusvos spalvų Albina Dyla suknelę be petnešėlių, tačiau kai sunerimo, kad didžiąją dieną su šiuo drabužiu bičiulė gali pranokti ją pačią, pareiškė, kad nebegali ateiti, rašo dailymail.co.uk.

Alena šia istorija nusprendė pasidalinti su „TikTok“ auditorija. Vaizdo įrašas žaibiškai išplito, buvo peržiūrėtas daugiau nei 5 mln. kartų ir sulaukė audringos reakcijos.

„Mano artima draugė atšaukė man skirtą kvietimą į savo vestuves, nes manė, kad su suknele, kurią ji man parinko, atrodau per gerai“, – teigė Alena.

Ji taip pat pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose yra įsiamžinusi su minėta suknele, nuo galvos iki kojų padengta blizgučiais.

Komentarų skiltyje modelis rašė „negalinti suprasti“, kodėl draugė taip susirūpino, kaip ji atrodys, tuo labiau, kad drabužį išrinko pati. Alena taip pat pridūrė mananti, kad vestuvių dieną reikėtų branginti santykius su žmonėmis, o ne vertinti, kaip jie atrodo.

Modelio paskelbtas vaizdo įrašas sukėlė šurmulį internete, o nuotakai socialinio tinklo vartotojai negailėjo kritikos.

„Kaip tavo draugė, ji turėtų norėti, kad atrodytum gražiai. Jei ji būtų pasitikinti savimi, savo vestuvėse nesijaustų ko nors bijanti. Taip liūdna“, – komentarų skiltyje rašė vienas žmogus.

Kitas asmuo pridūrė: „Turėtumėte nutraukti ryšius su nuotaka. Akivaizdu, kad ji nėra tikra draugė. Nenustebčiau, jei ji jau kurį laiką pavydi ir slapta jaučia neapykantą.“

„Neįsivaizduoju, kaip galima atšaukti kvietimą draugei vien dėl to, kad ji nuostabiai atrodo su suknele, – stebėjosi kitas. – Ji galėjo tiesiog paprašyti tavęs pasirinkti kitą suknelę.“

Vis dėlto, nors daugelis žmonių buvo Alenos pusėje, atsirado ir tokių, kurie stengėsi suprasti nuotaką – teigė, kad Alena turėtų gerbti draugės norus jos ypatingą dieną.

„Mergaite, tai jos vestuvės, jos ypatinga diena. Jei ji nenori, kad dėvėtumėte šią suknelę, gerbkite tai“, – aiškino vienas komentatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius