Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monako kunigaikštystė filmą apie Grace Kelly vadina „absoliučia fikcija“

Niekam nėra paslaptis, kad aktorė Nicole Kidman (45) juostoje „Grace of Monaco“ vaidins pačią gražiausią praėjusio šimtmečio moterį – JAV aktorę, o vėliau Monako kunigaikštienę Grace Kelly. Tačiau penktadienį žiniasklaidą apskriejo žinia, kad karališkoji šeima nėra patenkinta šios juostos turiniu ir vadina scenarijų visiška fikcija.
Nicole Kidman (kairėje) ir Monako kunigaikštienė Grace
Nicole Kidman (kairėje) ir Monako kunigaikštienė Grace / „Scanpix“ nuotr.

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad filmo siužetas sukasi apie tuometinės Holivudo aktorės G.Kelly vestuves su Monako kunigkščiu Rainier III (vestuvių puota vyko 1956 balandžio 18-19 dienomis – red.past.) bei 1960-aisiais įvykusį šalies mokesčių disputo su Prancūzija.

Tačiau pranešime, kurį išplatino Kelly vaikai – kunigaikštis Albertas II ir kuniigaikštytės Stephanie bei Caroline – karališkieji rūmai mano, kad šis projektas yra „visiška fikcija“ ir „istoriškai netikslus“ bei pažymi, jog tai „jokiu būdu nėra biografinė kunigaikštienės gyvenimo apybraiža“, rašo portalas Gossipcop.com.

„Šis filmas – perrašytas ir perdėtai glamūrinis Monako šeimos istorijos puslapis“, – viešame pareiškime rašo Monako rūmų atstovas.

Tame pačiame pranešime šeimos atstovai tvirtina negalį atsistebėti,  jog atsiųsta scenarijaus kopija, kurioje apstu „absoliučiai išgalvotų scenų“ bei kurią jie pakoregavo, buvo visiškai nepataisyta filmo prodiuseriu. Maža to, jie norėjo didesnės įtakos filmo kūrimui.

„Monako kunigaikščiai negali patikėti, kad šio filmo prodiuseriams nerūpi, jog jie nesuteikė palaiminimo kuriant juostą apie jų šeimą itin glaudžiai liečiantį šeimos narį – kunigaikštienę Grace Kelly“, – rašoma pranešime.

Tiesa, keistoka ir kiek bauginanti detalė – filmas, kuriame vaidina N.Kidman, kol kas dar vis neturi savo pasirodymo kino teatruose datos.

Monako princesė Grace Kelly
Monako princesė Grace Kelly

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius