Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moschino“ ir H&M bendros kolekcijos veidu tapo lietuvių kilmės aktorė Bria Vinaitė

„Moschino“ mados namų kūrybos vadovas Jeremy Scottas „Moschino [tv] H&M“ įvaizdinėje fotosesijoje subūrė savo šeimą ir draugus, taip perteikdamas pozityvumą, meilę ir įvairovę, kuriais alsuoja ši kolekcija. Tarp pasaulinio garso dizainerio parinktų modelių – ir lietuvių kilmės aktorė Bria Vinaitė.
Bria Vinaitė
Bria Vinaitė / „Moschino [tv] H&M“ nuotr.

Vienu iš įvaizdinės fotosesijos veidų tapo lietuvių kilmės amerikiečių aktorė Bria Vinaitė – ji tobulai įkūnija „Moschino“ mados namams būdingą pop kultūros glamūrą, gatvės dvasią bei humorą.

Nuotraukose taip pat galima išvysti Aquaria, vieną iš amerikiečių televizijos šou „RuPaul’s Drag Race“ laimėtojų, taip pat Amiaya – žymiąsias Japonijos dvynes stileivas Aya ir Ami, Jeremy Scotto asistentę Sakura Bready bei Pablo Olea – Jeremy geriausią draugą bei „Moschino“ pasaulinį viešųjų ryšių ir komunikacijos vadovą.

„Žaviuosi tuo, kaip Jeremy sugebėjo perteikti „Moschino [tv] H&M“ kolekcijos dvasią įvaizdinėje fotosesijoje. Tai ryški ir garsi kolekcija, skirta visiems – nesvarbu, kas esi ir kur gyveni“, – teigia Ann-Sofie Johansson, H&M kūrybos patarėja.

„Moschino [tv] H&M“ nuotr./Bria Vinaitė
„Moschino [tv] H&M“ nuotr./Bria Vinaitė

„Kurdamas kolekcijas aš nuolatos galvoju apie savo draugus. „Moschino [tv] H&M“ įvaizdinė fotosesija – tai vakarėlis; čia švenčiame linksmybes, pop kultūrą bei žmonių ir kolekcijos kūrybiškumą ir energiją“, - sako Jeremy Scottas, „Moschino“ kūrybos vadovas.

Įvaizdinę fotosesiją stilizavo ir įamžino Jeremy ilgamečiai draugai ir partneriai, fotografas Marcus Mam bei stilistė Carlyne Cerf de Dudzeele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius