Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinos dienos proga – išskirtiniai kadrai iš Kembridžo hercogų vaikystės: pagerbė ir princesę Dianą

Jungtinė Karalystė švenčia Motinos dieną – čia ji visada minima ketvirtą Gavėnios sekmadienį. Šia proga, kaip ir kasmet, Kembridžo hercogienė Catherine (38 m.) su princu Williamu (37 m.) pasidalijo nematytomis šeimos akimirkomis, išskirtinais kadrais jautriai prisimindami Williamo mamą Velso princesę Dianą ir Kate mamą Carole. Be to, šiuo pasauliui sunkiu metu patikino galvojantys apie visas mamas.
Princas Williamas, Kate Middleton, princesė Diana
Princas Williamas, Kate Middleton, princesė Diana / „Scanpix“ nuotr.

Motinos dienos įrašas sekmadienį pasirodė oficialioje Kensingtono rūmų instagramo paskyroje.

Šalia nuotraukų princas Williamas ir Kate Middleton parašė: „Naujoms ir senoms motinoms, ir šeimoms, kurios šiandien leidžia laiką kartu ar atskirai – mes galvojame apie jus visus šiuo sunkiu metu. Laimingos Motinos dienos.“

Pirmoje, anksčiau nematytoje, nuotraukoje užfiksuoti princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais – šešerių princu George'u ir ketverių princese Charlotte.

Antra fotografija nukelia į kur kas senesnius laikus. Joje – dar vaikai princai Williamas ir Harry su savo mama Velso princese Diana.

Trečia nuotrauka nukelia į K.Middleton vaikystę – ją, dar visai mažą, rankose laiko mama Carole Middleton.

Negana to, pora pasidalijo ne tik šeimyninėmis nuotraukomis, bet ir princo George'o atviruku, kurį jis padovanojo savo mamai. Atviruke – geltona vaza su trimis raudonomis gėlėmis.

Žiūrėkite nuotraukas (norėdami pereiti prie kitos, spauskite rodyklę ant fotografijos dešinėje):

Šeimos gerbėjai iš viso pasaulio buvo itin pamaloninti tokio gražaus pasveikinimo. Jie teigė, kad šiuo sunkiu laikotarpiu norėtųsi kuo daugiau tokių jaukių kadrų.

„Trys nuostabios ir mylinčios mamos. Laimingos Motinos dienos visoms mamoms. Dievinu princo George'o atviruką. Labai mielas“, – rašė vienas gerbėjas.

Beje, sveikinimas pasirodė ir karališkosios šeimos (The Royal Family) instagramo paskyroje. Čia paviešinta nuotrauka, kurioje – karalienė Elizabeth II, tuomet dar princesė, su savo motina karaliene Elizabeth 1951-aisiais.

„Šiandien gali būti kitokia ir sunki diena tiems, kurie paprastai planuoja leisti laiką su savo mamomis, – rašoma įraše, taip turint omenyje įvestus judėjimo suvaržymus dėl koronaviruso pandemijos. – Bet visoms mamoms visur – mes galvojame apie jus ir linkime labai ypatingos Motinos dienos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius