-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muilo operos „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela susižadėjo su verslininku iš Australijos

Susižadėjo meksikietiškų muilo operų žvaigždė Marlene Favela (40 m.), Lietuvos žiūrovams geriausiai pažįstama kaip nepamirštamoji „Laukinukė“.
Marlene Favela ir George'as Seely
Marlene Favela ir George'as Seely / „Instagram“ nuotr.

Praėjusią savaitę viešnagės Niujorke metu gražuolei meksikietei pasipiršo jos meilė, verslininkas George'as Seely iš Australijos.

Džiugiomis naujienomis aktorė pasidalijo su savo 1,4 mln. sekėjų „Instagram“ tinkle, publikavusi sužadėtuvių žiedo nuotrauką ir jausmingus žodžius būsimam vyrui.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Marijos Mersedes“ atostogos rojaus kampelyje: Thalia įsijautė į Karibų piratės vaidmenį

„Šiandien yra pati svarbiausia mano gyvenimo diena. Nuo pat tada, kai buvau maža mergaitė, svajojau apie savo meilės istoriją, svajojau surasti vyrą, kuris mane mylėtų ir gerbtų! Ir taip, meilė kartais pasireiškia paslaptingais būdais... Šiandien man pasisekė ir jaučiuosi palaiminta, kad radau ne tik vyrą, kuris myli ir gerbia mane, bet savo pasakų princą. Man bus garbė būti tavo žmona, mano meile George'ai Seely. Su Dievo pagalba nekantrauju dalintis savo ateitimi su tavimi, visą likusį savo gyvenimą“, – rašė Marlene Favela, taip pat su gerbėjais pasidalijusi ir George'o jai per piršlybas pasakytas žodžiais, suvirpinusiais širdį: „Suradau tave pačioje netikėčiausioje vietoj tavęs neieškodamas! Kai tu atėjai į mano gyvenimą, supratau, ką reiškia laimė!!!! Aš nebijau pasenti, nes tai tai įvyks tau esant šalia“.

Kiekviena diena be tavęs yra prarasta diena

George'as Seely taipogi paskelbė ilgą ir jausmingą įrašą savo „Instagram“ paskyroje, kuriame – vien tik gražiausi žodžiai, skirti gyvenimo meilei ir būsimai žmonai.

„Nuo pat pat tada, kai pamačiau tavo veidą, tavo didelę gražią šypseną, žinojau, kad privalau būti šalia tavęs kad ir ką reiktų padaryt. Tavo grožis buvo nenusakomas. Tačiau kuo daugiau praleidau laiko su tavimi, tuo labiau supratau, kad tu iš tiesų esi labai ypatinga ir spinduliavai tikrąjį vidinį grožį. Aš norėjau daugiau. Kartu mes praleidome daug laiko ir aš pastebėjau, kokia tu maloni, dėmesinga kitiems, gerai išauklėta ir visiškai paprasta. Tu verti jaustis mane ypatingu. Tu leidai man jaustis laukiamu nuo pat pirmos dienos, kai pasirodžiau tavo namuose.

„Instagram“ nuotr./Marlene Favela ir George'as Seely
„Instagram“ nuotr./Marlene Favela ir George'as Seely

Ir kaip visada nutinka gyvenime, surandi kažką nuostabaus kai to visai neieškai. Esu toks dėkingas už dieną, kuomet tu atsiradai mano gyvenime – kiekviena diena be tavęs yra prarasta diena. Galėčiau visiems draugams ir artimiesiems palinkėti patirti tokią pačią meilę, paramą ir jausmą, kad esi TAS VIENINTELIS. Aš nuoširdžiai jaučiuosi palaimintas. Man garbė šalia savęs turėti tokią gražią, užjaučiančią moterį. Šiandien viešai pažadu tau savo meilę“, – tokius žodžius mylimai moteriai skyrė verslininkas iš Australijos.

Venevisión nuotr./Marlene Favela ir Mario Cimarro telenovelėje „Laukinukė“
Venevisión nuotr./Marlene Favela ir Mario Cimarro telenovelėje „Laukinukė“

15min primena, kad Marlene Favela pasaulyje išgarsėjo 2002 metais suvaidinusi Venesualos telenovelėje „Laukinukė“ („Gata Salvaje“), kuri buvo rodoma daugelyje pasaulio šalių. Jos partneris šiame seriale buvo seksualusis Mario Cimarro, buvęs modelio Deimantės Andriuškaitės sužadėtinis.

VIDEO: Pablo Montero - Gata Salvaje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius