Muilo operų karalius Fernando Colunga: 50-metis aktorius atrodo it sustabdęs laiką

Meksikos aktorius Fernando Colunga pažįstamas visoms muilo operų mėgėjoms – gerbėjų jis turi visame pasaulyje. Ir nors aktoriui pernai suėjo 50 metų, jis atrodo tarsi sustabdęs laiką ir menkai tepasikeitęs nuo jaunystės laikų.
Fernando Colunga su Aracely Arambula seriale „Apkabink mane“ 2000 metais (kairėje) ir 2015 metais
Fernando Colunga su Aracely Arambula seriale „Apkabink mane“ 2000 metais (kairėje) ir 2015 metais / „Televisa“ ir Vida Press nuotr.

Muilo operų karaliumi Fernando Colunga vadinamas pelnytai – jo karjera trunka per 30 metų, o nuo 1995-ųjų jis vaidina vien pagrindinius vaidmenis!

Pernai kovo mėnesį 50 metų jubiliejų atšventęs Fernando Colunga darbo trūkumu tikrai nesiskundžia – jo reikia visiems Meksikos telenovelių kūrėjams, o tie serialai, kuriuose jis sutinka vaidinti, jau savaime „pasmerkiami“ sėkmei.

Naujausią jo serialą „Aistra ir valdžia“ („Pasión y poder“), kuris baigtas filmuoti 2016 metų balandį, galėjo pamatyti ir Lietuvos žiūrovai. Šioje telenovelėje Fernando Colunga pirmą kartą vaidino neigiamą herojų.

Išvaizdus ir raumeningas jaunuolis žiūrovėms į akį pirmą kartą krito 1993-iaisiais, o jau po poros metų TV ekranus pasiekė kultinė „Marija iš lūšnynų“ („Maria la del Barrio“) su Thalia, kuri išgarsino aktorių visame pasaulyje. Po „Marijos iš lūšnynų“ sekė tokie muilo operų žanro hitai kaip „Esmeralda“, „Apgavystės“, „Niekada tavęs nepamiršiu“, „Apkabink mane“, „Tikroji meilė“ ir kt.

Moterų dėmesio Fernando Colungai niekada netrūko – stebėtina, kad 50 metų sulaukęs aktorius atrodo taip pat gerai kaip ir jaunystėje, o, kai kurių gerbėjų nuomone, net geriau nei anksčiau.

TAIP PAT SKAITYKITE: Muilo operų žvaigždė Edith Gonzalez kovoja su vėžiu

Vida Press nuotr./Fernando Colunga (2015 m.)
Vida Press nuotr./Fernando Colunga (2015 m.)

Tačiau savo asmeninį gyvenimą Majamyje gyvenantis aktorius saugo po devyniais užraktais. Anksčiau buvo kalbama apie jo romanus su kolegėmis Thalia, Aracely Arambula ir Adela Noriega, o apie pastarąją jo merginą Natalią Fernandez, kuri nėra viešas asmuo, žiniasklaida suuodė tik kai jie jau trejus metus gyveno po vienu stogu! Tiesa, porelės keliai vis tik išsiskyrė 2013-aisiais ir koks šiandien yra aktoriaus širdies statusas – nėra žinoma.

Tačiau netrūksta ir kalbų, kad nė karto nevedęs ir vaikų neturintis Fernando Colunga galbūt yra gėjus, o migloti santykiai su garsiomis kolegėmis galėjo būti tik reklaminis triukas ar priedanga.

Serialo kūrėjų nuotr./Fernando Colunga ir Gabriela Spanic seriale „Apgavystės“ (1998 m.)
Serialo kūrėjų nuotr./Fernando Colunga ir Gabriela Spanic seriale „Apgavystės“ (1998 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius