Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naomi Campbell mylimasis pasiskelbė tapsiantis tėvu: ar kūdikio motina – 48-erių supermodelis?

Didžiosios Britanijos pramogų pasaulį pirmadienį nustebino, tačiau tuo pačiu ir sutrikdė džiugi netikėta žinia – reperis Skepta pasiskelbė tapsiantis tėvu. Bet ar tikrai jo vaiko motina – supermodelis Naomi Campbell?
Naomi Campbell ir Skepta
Naomi Campbell ir Skepta / GQ ir „Instagram“ nuotr.

Pirmadienį Skepta savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo kūdikio 4D echoskopijos nuotrauka, kurią vietoj komentaro papildė vienas vienintelis gėlės simbolis.

Dėl vaikelio tėvystės abejonių nekyla: ant pirmadienį darytos nuotraukos aiškiai matyti, kad tai „kūdikis Adenuga“, o tai yra tikroji reperio pavardė.

????

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Tačiau įdomiausias klausimas dabar yra, kas tojo kūdikio motina? Negi tikrai 48-erių supermodelis Naomi Campbell?

Kovo mėnesį Skepta ir Naomi Campbell patvirtino kelis mėnesius sklandžiusius gandus apie jųdviejų romaną, tačiau ar jie vis dar tebėra kartu ir ar būtent Naomi yra reperio kūdikio motina lieka paslaptimi.

Nesulaukdami oficialaus patvirtinimo, poros gerbėjai įrodymų bando ieškoti patys. Ir pirmiausiai akys užkliuvo už liepos 21-ąją publikuotos Naomi Campbell nuotraukos instagrame, kur ji vilki laisvo silueto suknelę – gal iš tiesų po ja slepiasi pilvukas?

Jei pasitvirtintų, kad Naomi Campbell laukiasi, tai labai stipriai neturėtų nustebinti – supermodelis jau anksčiau kalbėjo, kad svajoja tapti motina, tik vis nesuranda tam tinkamo partnerio (tas interviu buvo duotas pernai, kai ji ir Skepta dar nebuvo pora).

O ir amžius jai neatrodo kliūtis – šiais laikais mokslas toli pažengęs, tad ji savo galimybėmis pastoti ir išnešioti kūdikį artėjant prie penkiasdešimtojo gimtadienio neabejojo.

Tuo pačiu ir publika, regis, jau turėtų pamažu priprasti prie naujienų apie vėlyvus nėštumus: vis daugiau garsių moterų tam pasiryžta. Štai Naomi bendraamžė aktorė Rachel Weisz šiuo metu laukiasi kūdikio, o birželį kita aktorė Brigitte Nielsen dukterį pagimdė likus kelioms savaitėms iki 55-ojo gimtadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius