-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas modelio Kendall Jenner vaikinas – NBA krepšininkas Benas Simmonsas

Garsiojo Kardashianų ir Jennerių klano narė Kendall Jenner (22 m.) kol kas vienintelė iš visų penkių seserų dar neturi antrosios pusės, tačiau kandidatas į jos širdį jau yra: pranešama, kad manekenė susitikinėja su NBA krepšininku Benu Simmonsu (21 m.).
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas „Page Six“, vienas geidžiamiausių šiandienos modelių jau kuris laikas vaikšto į pasimatymus su Filadelfijos „76ers“ žaidėju.

Anot portalo šaltinių, Kendall ir Beno santykiai dar ganėtinai švieži – jiedu susitikinėja tik kelias savaites ir kol kas dar tik bando artimiau pažinti vienas kitą.

Anksčiau šį mėnesį porelė buvo pastebėta leidžianti laiką Niujorke, o praėjusią savaitę drauge pietavo jau Beverli Hilse.

Pastarasis vaikinas, su kuriuo buvo siejama Kendall Jenner, taip pat NBA krepšininkas – pernai ji kurį laiką draugavo su Blake'u Griffinu (29 m.). Tačiau poros santykiai atvėso, kai jis persikėlė žaisti iš Los Andželo „Clippers“ į Detroito „Pistons“. Dar anksčiau manekenė susitikinėjo su reperiu A$AP Rocky.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benas Simmonsas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benas Simmonsas

Kendall Jenner kol kas – vienintelė iš penkių Kardashian ir Jenner seserų, kuri dar neturi vaikų ir ilgalaikio draugo. Ir priešingai ne kitos jos seserys, savo asmeninį gyvenimą Kendall labai saugo – apie jos vaikinus žinoma tik iš įvairių šaltinių, pati ji apie savo širdies reikalus viešai nekalba ir neafišuoja savo santykių socialiniuose tinkluose.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Kylie Jenner
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Kylie Jenner

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius