Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausias Enrique Iglesias albumas – užuomina apie karjeros pabaigą?

Ar Enrique Iglesias (46) ruošiasi pensijai? Naujausią koncertinį turą su Ricky Martinu ir Sebastianu Yatra pristatęs dainininkas užsiminė, kad netrukus pasirodysiantys jo albumas „Final“ iš tiesų gali būti paskutinis, rašo People.com.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias / Vida Press nuotr.

„Apie tai galvojau ne pastaruosius kelis mėnesius. Apie tai galvojau pastaruosius kelerius metus“, – prisipažino atlikėjas, kurio albumas „Final“ turėtų pasirodyti rugsėjo 17 d.

Enrique Iglesias tęsė, kad albumą sudarys dvi dalys, bet jos bus paskutiniai atlikėjo dainų rinkiniai. „Esu tame gyvenimo tarpsnyje, tame gyvenimo skyriuje, kai, manau, atėjo tam metas ir apie tai nuolat susimąstydavau nuo 2015 m.“ – kalbėjo jis socialiniame tinkle paviešintame vaizdo įraše.

Debiutinis Enriques Iglesias albumas, pavadintas jo vardu, pasirodė dar 1995 m. Iš viso per savo karjerą atlikėjas išleido net 10 studijinių dainų rinkinių, kurių paskutinis, be „Final“ – 2014-aisiais pasirodęs „Sex and Love“.

Hito „Bailando“ ir kitų populiarių dainų atlikėjas gerbėjus patikino, kad su albumu „Final“ jo muzikinė karjera tikrai nesibaigs.

„Nesiliausiu rašęs dainų, nes man tai labai patinka, tačiau tai darysiu kitaip, kas reiškia, jog jos nebūtinai suguls į albumus. Taigi, šis projektas man be galo svarbus“, – paaiškino Enrique Iglesias.

Gerbėjams dainininkas atskleidė ir albumo „Final“ viršelį. Nespalvotoje nuotraukoje Enrique Iglesias pozuoja sėdintis ant žemės, galvą paslėpęs po jo įvaizdžio detale tapusia beisbolo kepuraite ir džemperio gobtuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius