-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NBA legendos Scottie Pippeno žmona paprašė skyrybų: santuoka truko 21 metus

JAV krepšinio legenda Scottie Pippenas (53 m.) skiriasi su žmona Larsa Pippen – teismą pasiekė skyrybų prašymas. Poros santuoka truko beveik 21-erius metus, tačiau dabar jie nusprendė, kad vis tik yra pernelyg skirtingi, jog galėtų tęsti gyvenimą kartu.
Scottie Pippenas ir Larsa Pippen
Scottie Pippenas ir Larsa Pippen / Vida Press nuotr.
Temos: 2 NBA Skyrybos

„People“ praneša, kad 44-erių Larsa Pippen praėjusį penktadienį Los Andželo aukštesniajam teismui padavė skyrybų prašymą. Jame nurodyta skyrybų priežastis – „nesuderinami skirtumai“.

Panašu, kad sutuoktiniai neturėjo pasirašę priešvedybinės sutarties. Larsa Pippen bando prisiteisti išlaikymą iš savo sutuoktinio bei prašo teismo, kad padalintų jų turtą.

Tai – jau antras kartas, kai pora siekia išsiskirti. 2016 metais jų santuoka jau buvo pakibusi ant plauko, kai Scottie Pippenas buvo padavęs skyrybų prašymą. Tačiau tą kartą sutuoktiniams pavyko susitaikyti – jie nusprendė duoti sau dar vieną šansą ir skyrybų prašymą atsiėmė.

Pora susituokė 1997 metais ir turi keturis vaikus: dukrą Sophią ir sūnus Scotty jaunesnįjį, Justiną ir Prestoną. Ši santuoka krepšininkui buvo antroji, iš kitų santykių jis turi dar tris atžalas.

Scottie Pippenas yra JAV krepšinio legenda – su Čikagos „Bulss“ komanda šešis jis kartus tapo NBA čempionu. Jis laikomas vienu geriausių visų laikų lengvųjų krašto puolėjų. Scottie Pippenas du kartus su JAV rinktine laimėjo auksą olimpinėse žaidynėse (1992 ir 1996 metais) ir buvo vadinamosios „Svajonių komandos“ dalimi.

Vida Press nuotr./Scottie Pippenas ir Larsa Pippen
Vida Press nuotr./Scottie Pippenas ir Larsa Pippen

Larsa Pippen anksčiau filmavosi realybės šou „Tikrosios Majamio namų šeimininkės“ („Real Housewives of Miami“). Ji taip pat karts nuo karto sušmėžuoja ir Kardashianų šeimos realybės šou – Larsa labai artimai bendrauja su Kim Kardashian ir jos seserimis.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su Larsa Pippen
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su Larsa Pippen

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius